Ubisoft’un Star Wars Oyunu Bu Finansal Yılda Çıkabilirmiş

Kıyametin kopması daha olası sanki...?

Ubisoft’un Star Wars oyunu beklenenden erken çıkacakmış gibi görünüyor. En azından söylentiler bu yönde, ama Fransız yayıncının son dönemdeki halini düşünecek olursak, siz ne düşünüyorsunuz?


İlginizi Çekebilir: STAR WARS Jedi: Survivor İnceleme


Geliştirilme aşamasında olduğunu bildiğimiz pek çok Star Wars oyunu olduğunu biliyoruz. Bunlardan bir tanesi de Ubisoft firmasından gelecek. 2021 yılının Ocak ayında duyurulmuş olan bu oyun, Massive Entertainment tarafından Snowdrop motoru kullanılarak geliştiriliyordu.

The Crew ve The Division 2 oyunlarının yönetmeni olan Julian Gerighty yaratıcı yönetmen pozisyonunda bulunduğu Star Wars oyununun, açık dünya oynanış ile farklı ve orijinal bir hikaye sunacağı söylenmişti.

ubisoft-massive-star-wars

Ubisoft’un Star Wars Oyunu Beklenenden Erken Mi Çıkacak?

Hakkında şimdilik daha fazla şey bilmediğimiz Star Wars, görünüşe göre beklenenden erken çıkabilir. Kotaku tarafından aktarılana göre Fransız yayıncıya yakın olan kaynaklar, önümüzdeki bir yıllık süreçte başka bir büyük oyunun satışa sunulacağını ve bunun da bahsi geçen Star Wars oyunu olduğunu söylemişler.

Açıkçası buna ne kadar iyimser yaklaşılır, orasını size bırakıyoruz. Kaldı ki Kotaku da 2025 mali yılında satışa sunulabileceğine işaret etmiş. Malumunuz 2017 yılında duyurulmuş olan Skull and Bones ve Avatar: Frontiers of Pandora dahi pek çok kez ertelenmiş iken bu oyunun önümüzdeki bir yıl içerisinde satışa sunulması pek de olası değil gibi görünüyor. Zaten kendilerine bu yönde bir soru yöneltilen yetkililer de herhangi bir cevap vermekten kaçınmışlar.

Bildiğiniz gibi Ubisoft uzun zamandır kötü bir dönemden geçiyor. En az altı oyunun iptal edilmiş olması ve satışa sunulduktan sonra bekleneni veremeyen ve haliyle gelir anlamında da herhangi bir beklentiyi karşılayamayan oyunlar, ertelemeler ve dahası. Tüm bunlar da haliyle yatırımcılar için Fransız yayıncı karanlık bir tablo demek. Bakalım bu yıl çıkacak olan Assassin’s Creed Mirage, aydınlık günleri habercisi olacak mı? Hep birlikte göreceğiz.

Exit mobile version