Ubisoft Sepette İndirim Fırsatını Kaçırmayın

Yeni kampanya, yeni fırsat...

Ubisoft sepette indirim adı altında yeni bir kampanya başlattı. Eğer almayı düşündüğünüz oyun veya oyunlar varsa, indirim beklemenize gerek olmayabilir. Detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir: Ubisoft da GTA 6 İçin Heyecanlı


Ubisoft aynı Epic Games, GOG, PlayStation, Steam ve Xbox mağazalarında olduğu gibi kendi mağazasında da oyunculara sayısız fırsatlar sunuyor. Bunar hem özel günler hem de mevsimler kapsamında olur iken, kendisine özgü kampanyalar düzenlediği de oluyor. Yakın bir zaman önce de bunların bir yenisi başladı.

Ubisoft Sepette İndirim ile Oyunculara Yeni Bir Fırsat Daha

12 Mart 2024 Salı günü TSİ 19:00 sona erecek olan kampanyaya göre, sepetinize iki oyun eklemeniz durumunda otomatik olarak % 40 indirim tanımlanıyor. Mesela ayrı ayrı 849 TL değerindeki Prince of Persia The Lost Crown ve Assassin’s Creed Mirage oyunlarını sepetinize eklediğinizde, ödemeniz gereken toplam ücret 1698 TL iken otomatik olarak 1018 TL’ye düşüyor.

Avatar Frontiers of Pandora Season Pass İçerikleri Tanıtıldı

Elbette bu kampanyanın bazı sınırlandırmalarının olduğunu söyleyelim. Öyle ki ön-siparişte olan bir oyun veya oyunlar için kullanılamıyor. Aynı şekilde  oyun içi sanal krediler ve Ubisoft+ ve Rocksmith+ gibi abonelik servisleri de bu kapsama dahil değiller. Yani sadece satışa sunulmuş olan oyunlardan iki tane alınca % 40 indirim hakkınız olacak.

Exit mobile version