Ubisoft ile Marvel Yeni Bir Duyuru Hazırlığında!

Süper kahraman oyunlarına boğulacağız.

Ubisoft Çin, popüler sosyal ağı Weibo üzerinde bugün için bir duyuru zamanlayıcısı oluşturdu. Söz konusu duyuru Türkiye saati ile 15:00’da yapılacak. İşte detaylar!


İlginizi Çekebilir: Ubisoft Türkiye Temelleri Atıldı!


Ubisoft ile Marvel Ortak Bir Proje mi Geliştirecek?

Ubisoft Çin, popüler sosyal ağı Weibo üzerinde bugün için bir duyuru zamanlayıcısı oluşturdu. Söz konusu duyuru Türkiye saati ile 15:00’da yapılacak. Reddit üzerinden bu duyuru hakkında birçok insan Marvel ile ortaklığın duyurulacağı düşüncesinde.

Bunun sebebi Marvel çalışmaları ile ün kazanmış sanatçı Boss Logic’in de aynı saatlerde büyük bir duyuru yapılacağını sosyal medya hesapları üzerinden paylaşması. Ubisoft duyurusu ile bir ilgisi olabileceğini düşünmemiz gayet normal.

Ubisoft ile Marvel Yeni Bir Duyuru HazırlığındaPeki böyle bir olasılık var mı? Elbette. Yıllar önce Disney’in Marvel markasını bünyesine katmasıyla oyun dünyasında da köklü değişiklikler gerçekleştirildi. Marvel haklarını Activision’dan alan Disney, birçok stüdyo ile yeni projeler geliştirmek için görüşmelere başladı.

Bu görüşmelerin ilk meyvesi ise Marvel’s Spider-Man oldu. Yapım en çok satan süper kahraman oyunu ünvanı ile dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Square Enix’ten de Marvel’s Avengers hala geliştirilme aşamasında. Bakalım 15:00’da yapılacak duyuru Marvel ile Ubisoft ortaklığı ile ilgili mi olacak?

Son olarak Ubisoft, TR pazarına resmi olarak adım atmaya hazırlanıyor. Ubisoft TR resmi Twitter, Facebook ve Instagram sosyal medya hesapları dün açıldı.

Sosyal medya hesapları üzerinden “Sizinle Türkçe olarak daha fazla fragman ve duyuru paylaşmayı dört gözle bekliyoruz.” mesajı yayınlayan firma, yakında TR pazarında da Türk oyunculara yönelik adımlar atılacağının sinyallerini vermiş oldu.


Peki ya siz bu konu hakkında neler düşünüyorsunuz? Düşüncelerinizi aşağıda yer alan yorumlar kısmından bizlerle paylaşmayı unutmayın.

 

Exit mobile version