Ubisoft Forward Etkinliğinde Gösterilen Tüm Oyunlar!

Ubisoft Forward kapsamında gösterilen tüm oyunları bir araya getirdik.

Ubisoft Forward Etkinliğinde Gösterilen Tüm Oyunlar

Büyük bir heyecanla beklenen Ubisoft Forward etkinliği en sonunda gerçekleştirildi. Birçok oyun fuarının ertelenmesinden sonra oyun tanıtımları, online etkinliklere kaydırılmıştı. Bunlar arasında en büyüklerden bir tanesi olan Ubisoft sunumunu ise bu yazımızda bir araya getirdik. Ubisoft Forward etkinliğinde gösterilen tüm oyunlar.

Yeni ve mevcut nesil oyunlara dair merak edilen bilgilerin, fragmanların paylaşıldığı yayın esnasında Watch Dogs 2’de Ubisoft severlere ücretsiz olarak dağıtıldı. Peki sunum esnasında hangi oyunların duyuruları gerçekleştirildi? İşte Ubisoft Forward etkinliği kapsamında gösterilen tüm oyunlar!


İlginizi Çekebilir: Assassin’s Creed Valhalla Hakkında Merak Edilen Her Şey!


Ubisoft Forward Etkinliğinde Hangi Oyunlar Gösterildi? 

Yayın boyunca birçok yeni ve mevcut Ubisoft oyununa bakış atma imkanımız oldu. Bunlar arasında Assassin’s Creed Valhalla, Far Cry 6, Brawhalla, Ghost Recon Breakpoint ve Hyper Scape gibi önemli yapımlar da yer alıyor.

Assassin’s Creed: Valhalla

Ubisoft Assassin’s Creed serisinin bir sonraki oyunu Assassin’s Creed Valhalla’nın dünya çapında 17 Kasım 2020 tarihinde Xbox One, PlayStation 4, Stadia ve PC’de (Epic Games Store ve Ubisoft Store) çıkış yapacağını duyurdu.
Assassin’s Creed Valhalla Xbox Series X ve PlayStation 5’te de konsollar satışa başladığında çıkacak.

Dijital konferansta gösterilen yeni oynanış, oyuncuların çift silah kuşanma, akın etme, saldırılar düzenleme ve açık dünya etkinlikleri de dahil olmak üzere keyif alabilecekleri yeni özellikleri gösteriyor.

Akınlar, Assassin’s Creed’de daha önce bulunan her şeyden daha aksiyon dolu ve acımasız olacak, oyuncular düşmanları ezmeye, parçalamaya ve başlarını kesmeye izin veren yeni şiddet dolu bir çatışma sisteminden yararlanabilecekler.

Brawhalla

Ubisoft, Brawlhalla’nın 6 Ağustos’ta mobil platformlara geleceğini duyurdu. Tüm oyuncular için, bu muhteşem oynaması ücretsiz platform dövüş oyunu iPhone için App Store ve Android cihazlar için Google Play’e gelecek.

Oyuncular resmi siteden ön kayıt yapabilirler ve sınırlı bir süre için oyun çıkışında ücretsiz bir görünüm edinebilirler. En yeni Efsane Jaeyun veya Rayman gibi artacak olan 50 benzersiz Legend (Efsane) arasından seçim yaparak, oyuncular tek oyunculu ve koop modlarının yanı sıra çevrim içi ve yerel yarışmalara katılabilir.

Bu Efsanelere ek olarak, oyuncular Cartoon Network Adventure Time’dan Finn ve Jake ile Cartoon Network Ben 10’den Elmas Kafa, Dört Kol ve Ateş Topu gibi uzaylıları da Epic Crossovers olarak oynayabilirler. Mobil oyuncular oyunun çıkışından itibaren platformlar arası oynamaya katılabilecekler.

Far Cry 6

“Ülkemiz bu el bombası gibidir… sen halkımızı sapasağlam kavrayıp tutman gerek yoksa hepimizin sonu bum.” –
Anton Castillo. Ubisoft, ilk dijital konferansı Ubisoft Forward’da, Far Cry 6’nın şu anda geliştirilmekte olduğunu ve Xbox Series X, PlayStation 5, Xbox One, PlayStation 4, Stadia ve Windows PC’de 18 Şubat 2021 tarihinde yayınlayacağını duyurdu.

Ünlü aktör Giancarlo Esposito (The Mandalorian, Breaking Bad) ve Anthony Gonzalez (Coco) tarafından sergilenen performanslar, film ve televizyon bestecisi Pedro Bromfman (Narcos) tarafından düzenlenen bir fon müziği ve Emmy Ödülü sahibi Patrick Clair (Westworld, true Detective) tarafından yönetilen bir açılış sahnesiyle Far Cry 6 hikaye deneyimini güçlendirmek için Hollywood kalitesindeki yeteneklerle geliyor.

Ubisoft Toronto* tarafından geliştirilen Far Cry 6, oyuncuları zamanın geçmişte kaldığı tropikal bir cennet olan Yara’da, günümüzde geçen bir gerilla devriminin merkezine götürüyor. Başkan Anton Castillo (Esposito), oğlu Diego’yu (Gonzalez) ayak izlerini takip etmek için eğitirken ülkesini eski ihtişamına geri döndürmeye ant içiyor. Ancak cennetin de bir bedeli var.

Tom Clancy’s Ghost Recon Breakpoint

Ubisoft, Tom Clancy’s Ghost Recon Breakpoint için 15 Temmuz’da PlayStation 4, Xbox One, Windows PC ve Stadia’da Oyun Güncellemesi 2.1.0’ı yayınlayacağını duyurdu. Güncelleme tüm oyuncular için ücretsiz olacak, Yapay Zeka takım arkadaşları ile oynama fırsatı sunacak ilave olarak da sınırlı süreli bir etkinlik ve
daha fazlasını içerecek.

Tom Clancy’s Ghost Recon Breakpoint’e YZ takım arkadaşlarının eklenmesi tek oynayan oyunculara, ekipleri tarafından desteklenmeyi veya yalnız oynamayı tercih etmelerine bağlı olarak, menüden istedikleri zaman etkinleştirip devre dışı bırakabilecekleri yeni olanaklar sunacak.

Hyper Scape

Ubisoft, dünya çapında tüm PC oyuncuları için şimdi başlayacak olan Hyper Scape Açık Beta’yı duyurdu. Hyper Scape, ücretsiz oynanabilen yüksek tempolu kentsel bir Battle Royale birinci şahıs nişancı oyunudur. Ubisoft Montreal tarafından geliştirilen Hyper Scape, 2054’te uzak bir gelecekte geçiyor.

Bu Açık Beta sırasında, Hyper Scape, ana Battle Royale modunun 100 kişilik herkesin tek başına olacağı bir versiyonu olan Crown Rush Solo’yu, daha önce mevcut olan 3 kişilik kadro modu Crown Rush Squad’dan sonra başlatacak. Açık Beta ayrıca iki yeni sınırlı zaman modu içerecektir: Hack Runner Squad ve Turbo Mode Squad.

Hyper Scape Açık Beta, ek özelleştirme seçenekleri sunan bir oyun içi mağazanın yanı sıra 30 kademeli ücretsiz bir Battle Pass içerecek. Açık Beta’nın tüm ilerlemesi ve öğeleri, gelecekteki yayınlanacak aşamalara sonra da PC ve konsollarda tam oyuna aktarılacaktır. Hyper Scape bu yaz PC, Xbox One ve PlayStation 4 için 1 Sezonunu
başlatacak.

Watch Dogs Legion

Ubisoft, Watch Dogs: Legion’un 29 Ekim 2020 tarihinde Xbox Series X, PS5, Xbox One, PlayStation 4, Stadia, ve Windows PC’de çıkacağını duyurdu. Yeni nesil bir konseptle geliştirilen Watch Dogs: Legion, oyunun arkasındaki stüdyo olan Ubisoft Toronto tarafından oluşturulan ve daha önce hiç görülmemiş bir oyun yeniliği olan “Play as Anyone” (Dilediğin Kişiyle Oyna) özelliğini sunuyor.

Dilediğin Kişiyle Oyna özelliği oyuncuların tüm Londra sakinlerini direniş üyeleri olarak seçebilmelerini sağlar. Oyunun açık dünyasındaki her bir kişi örgütlenebilir ve oynanabilir, ayrı ayrı herkes benzersiz bir arka plana, kişiliğe ve becerilere sahiptirler.

Watch Dogs: Legion ayrıca Xbox Series X’te tam ışın izleme desteğine sahip olacak. PlayStation 5’te ise haptik kontrol sistemine sahip olacak. Watch Dogs: Legion’u Xbox One veya PlayStation 4 için satın alan oyuncular Xbox Series X ve PS5 için ilave bir ücret ödemek zorunda kalmayacak.

Watch Dogs: Legion’da Londra bir çöküş ile yüzleşiyor. Çalkantılı bir Londra’nın artan huzursuzluğunun ortasında, Zero-Day olarak bilinen gizemli bir varlık, direniş grubu DedSec’i suçladı. Sonrasında, Londra’nın karanlık köşelerinden gelen suçlu fırsatçılar yetki sahibi oldu ve yenik bir hükümetin bıraktığı boşluğu doldurdu.

Oyuncuların Watch Dogs: Legion’da, siber suçlular ve daha fazlası gibi sıra dışı suçlulara karşı hazırlıklı olmaları gerekir. Oyuncular bu suçlu fırsatçıları alt etmek, Londra’yı kurtarmak ve Zero-Day’in arkasındaki gizemi ortaya çıkarmak için DedSec direnişlerine yeni üyeler örgütlemelidir.


Peki ya siz Ubisoft Forward etkinliği kapsamında gösterilen oyunlar hakkında ne düşünüyorsunuz? Düşüncelerinizi aşağıda yer alan yorumlar kısmından bizlerle paylaşmayı unutmayın. Turuncu Levye Facebook grubumuz açıldı! Tüm Levye takipçilerini grubumuza bekleriz.

Exit mobile version