Ubisoft Forward, Birden Fazla AC Duyurusuna Sahne Olabilir

Assassin's Creed oyunları sıraya girmişler...

Ubisoft Forward, Birden Fazla AC Duyurusuna Sahne Olabilir

Sıradaki Ubisoft Forward için gün sayar iken, etkinlik sırasında göreceklerimize dair yeni raporlar da yayınlanmaya devam ediliyor. Bildiğiniz gibi, yakın bir zaman önce yayınlanan yeni bir fragman ile Skull and Bones ve Mario + Rabbids Sparks of Hope için güncel haberler ile karşılaşacağımızı ve Assassin’s Creed için de bir gösterimin yapılacağını öğrenmiştik. Ortaya atılan raporlara bakılırsa, Assassin’s Creed gösterimi sırasında birden fazla oyun duyurusu bizi bekliyor.


İlginizi Çekebilir: Ubisoft, Dokuz Oyunun Sunucusunu Kapatmayı Erteledi


İlk olarak Try Hard Guides sitesi üzerinden Tom Henderson tarafından rapor edilen ve sonrasında da Bloomberg sitesinden Jason Schreier tarafından desteklenen iddialara göre Fransız yayıncı, ünlü seri için, Mirage haricinde, bizi Çin topraklarına götürecek Project Jade isimli bir mobil oyunu ve Assassin’s Creed Infinity ile bağlantılı olarak iki büyük oyun daha duyuracakmış.

Ubisoft Forward, Yeni AC Duyuruları ile Gelecek

Bunlardan Project Red kod adlı olanı Ubisoft Quebec tarafından geliştiriliyormuş ve Japonya dolaylarında geçecekmiş. Project Hexe (veya Neo) olarak nitelendirilen diğer oyun ise Ubisoft Montreal tarafından geliştiriliyormuş. On altıncı yüzyılın Avrupa bölgesinde ve Kutsal Roma İmparatorluğu döneminin sonlarına doğru olan bir zamanda geçecekmiş. Enteresan olan bilgi ise cadı avlarını konu alacak oluşu.

Daha sonradan Twitter üzerinden paylaşımlarına devam eden Tom Henderson, bahsi geçen bu oyunların çıkış dönemlerine değinerek, önümüzdeki dört yıl içerisinde üç Assassin’s Creed oyunu göreceğimize işaret etti. Öyle ki Mirage 2023 ve Project Red 2024 yıllarında satışa sunulacakmış. Project Hexe ise 2025 için planlanıyor iken 2026 yılına kaydırılmış.

Son olarak, piyasadaki güncel oyun Assassin’s Creed Valhalla için yayınlanacak olan son indirilebilir içerik de yine Ubisoft Forward sırasında duyurulacak. Bakalım bahsi geçen sunumda

Exit mobile version