Ubisoft Forward 2021’de Neler Gördük?

Hangi oyunu vereyim abime?

Ubisoft Forward 2021'de Neler Gördük?

Ubisoft Forward 2021 geçtiğimiz saatlerde yayınlandı ve birçok oyuna dair güncel bilgiler edindik. Peki Ubisoft Forward 2021’de neler gördük? Tüm detaylarıyla Ubisoft Forward 2021!


İlginizi Çekebilir: Ubisoft Açık Dünya Star Wars Oyununu Duyurdu!


Ubisoft Forward 2021’de Neler Gördük?

Assassin’s Creed Valhalla’dan Watch Dogs Legion’a ve Avatar’a kadar birçok oyuna dair yeni detaylara aşağıdan ulaşabilirsiniz sevgili Turuncu Levye takipçileri.

Assassin’s Creed Valhalla

Bugün Ubisoft Forward sırasında Ubisoft, serinin tarihinde ilk kez Assassin’s Creed Valhalla’nın ikinci yılında da içerik sunacağını duyurdu. Assassin’s Creed Valhalla çıkışından sonraki ilk yılına çoktan girmişken, oyuncular şu anda yakın zamanda yayınlanan Wrath of the Druids (Druid’lerin Gazabı) genişletmesini oynayabilirler. Yakında da ikinci genişletme olan The Siege of Paris ile dönemin tarihi hakkında daha fazla bilgi edinmek için Discovery Tour: Viking Age’e de girebilecekler.

Assassin’s Creed Valhalla’nın ikinci genişletme paketi The Siege of Paris, bu yaz sonunda çıkacak. Francia’da geçen bu yeni macera, Eivor’u Fransız kırsalında, Viking tarihinin en kötü şöhretli fetih savaşlarından birine doğru, sürükleyici görev serileriyle dolu tehlikeli bir yola sokacak. Oyuncular, yeni düşman türlerine karşı koymak için yeni silahlar, yetenekler, ekipman ve becerilere sahip olacaklar.

The Siege of Paris, oyuncuların belirlenmiş bir hedefi ortadan kaldırmak için en iyi yolu seçme konusunda tam özgürlüğe sahip olacağı Black Box Infiltration (Kara Kutu Sızma) görevlerinin geri dönüşünü de sağlayacak. The Siege of Paris, tüm Sezon Kartı sahipleri için erişilebilir olacak veya ana oyunun tüm sahipleri tarafından 24,99 € karşılığında ayrıca satın alınabilecek.

Assassin’s Creed Valhalla, önümüzdeki haftalarda Ubisoft Connect’te bulunan Basim kıyafeti ile merakla beklenen tek elle kullanılan kılıç da dahil olmak üzere tüm oyuncular için ücretsiz etkinlikler ve güncellemeler eklemeye devam edecek. Bu sonbaharda tüm Assassin’s Creed Valhalla sahipleri Discovery Tour: Viking Age’in keyfini ücretsiz olarak çıkarma şansına sahip olacak.

Discovery Tour: Ancient Egypt ve Discovery Tour: Ancient Greece serisinin ardından Assassin’s Creed eğitim genişletmesinin bu yepyeni bölümü, Viking dönemine ışık tutacak ve oyuncuların o zamanın tarihi ve gelenekleri hakkında daha fazla şey keşfetmesine olanak tanıyacak. Tarihçiler ve arkeologlar ile tasarlanan bu şiddet içermeyen etkileşimli öğrenim deneyimi, oyuncuların dokuzuncu yüzyıl Norveç ve İngiltere’sinde geçen zamanın farklı karakterlerini somutlaştırmalarına ve onların büyük küçük maceralarına katılmalarını sağlayacak.

Discovery Tour: Viking Age’in bağımsız sürümü, Ubisoft Connect üzerinden 19,99 € karşılığında satışa sunulacak.

Son olarak, oyunun Ubisoft Forward sunumu, dramatik bir manzarada yer alan gizemli bir geçidin esrarengiz görüntüsüyle sona erdi. Eivor’un yolculuğu henüz bitmedi ancak oyuncuların bu geçidin nereye götürdüğünü keşfetmek için dikkatli olmaları gerekecek. Ayrıca Ubisoft, Assassin’s Creed Brotherhood’dan ilham alan ve çift gizli bıçağıyla ikonik bir pozda tasvir edilen Usta Assassin Ezio heykelciğiyle yeni Animus Koleksiyonu’nu ortaya çıkarıyor. Tüm hayranlar, eylül ayında çıkacak olan bu yeni ürünü Ubisoft Store’u ziyaret ederek ön sipariş verebilirler.

Brawlhalla

Kavabanga! Bugün Ubisoft Forward’da Ubisoft, ViacomCBS ile iş birliği içinde, Nickelodeon’un Ninja Kaplumbağalarından Rafael, Mikelanjelo, Leonardo ve Donatello’nun 16 Haziran’da Epic Crossovers olarak Brawlhalla’ya geleceğini duyurdu.

16 Haziran’da “Heroes in a Half-Shell” diye de tanıdığımız kahramanlar, Crew Battles adlı yeni bir oyun modu, Shredder ile Foot Clan’ın bulunduğu yeni bir K.O. efekti ve Usta Splinter ile Casey Jones’un ortaya çıktığı kaplumbağaların yeni Signature saldırılarısını da beraberinde getiriyor. Ayrıca Ninja Kaplumbağaların yeşil kanalizasyonlarını betimleyen, Free-For-All ve 1v1 sürümleri bulunan yeni bir harita çizimi olacak.

Ek olarak; Foot Clan örgütü sembolü, Krang, Technodrome ve tüm kaplumbağaların yüzlerinin olduğu animasyonlu bir avatar içeren, tüp şeklinde dört yeni avatar mevcut olacak. Etkinlik sona erdikten sonra tüm ögeler satın alınabilir ve oynanabilir olacak. Oyun modu ve harita, etkinlik sona erdikten sonra da erişilebilir olacak, böylece istediğiniz zaman kabuğunuzdan çıkıp savaşabilirsiniz.

Blue Mammoth tarafından geliştirilen Brawlhalla, 65 milyon üzeri oyuncuyu Valhalla salonlarında zafer için savaşmaya götüren destansı ve ücretsiz bir platform dövüş oyunudur. 50 üzeri benzersiz karakter arasından seçim yaparak oyuncular, tek oyunculu ve koop modlarının yanı sıra çevrim içi ve yerel yarışmalara katılabilir.

Brawlhalla, oyuncuların bir arada oyunlar oynayabileceği ve çevrim içi eşleştirme için oyun aratabileceği Xbox One X ve Xbox Series X|S dahil olmak üzere Xbox One cihaz ailesi, Nintendo Switch sistemi, PlayStation 4 ve PlayStation 5 sistemi, PC, iOS ve Android cihazlar arasında çapraz platform oynamayı da destekler.

Far Cry 6

Bugün E3 sırasındaki Ubisoft Forward’da Ubisoft, ana karakter Dani Rojas’ın Yara’nın diktatörü Antón Castillo ile ilk karşılaşmasını içeren yeni bir Far Cry 6 fragmanı yayınladı. Ek olarak Ubisoft, çıkıştan sonra Far Cry 6’ya gelecek olan Sezon Kartı için de ilk bakış videosu paylaştı. Far Cry 6, 7 Ekim’de tüm dünyada Xbox Series X | S,
Xbox One, PlayStation 5, PlayStation 4, Stadia, Amazon Luna ve Windows PC için sadece Epic Games Store ve Ubisoft Store’da dünya çapında çıkacak.

Far Cry tarihinde ilk kez Sezon Kartı sahipleri, bakış açılarını değiştirip serinin en kötü şöhretli karakterlerinden bazıları olarak oynayabilirler. Bunlar: Vaas Montenegro, Pagan Min ve Joseph Seed. Hepsi orijinal oyuncuları tarafından canlandırıldı. Üç DLC bölümünün her biri boyunca oyuncular, kötü adam ruhunun çeşitli seviyelerinde hayatta kalabilecek kadar güçlü olmak için “roguelite” oyun türünden ilham alan oynanış deneyiminde bu ikonik düşmanların zihinlerini keşfedecek, arka planlarını ortaya çıkaracak, içlerindeki şeytanlarla savaşacak ve tanıdık
yüzlerle yeniden bir araya gelecekler.

Ek olarak Sezon Kartı sahipleri, eleştirmenlerce beğenilen Far Cry 3: Blood Dragon’u elde edecekler ve konsol oyuncuları için şimdi Classic Edition formatında olacak. Oyuncular zamanda geriye yolculuk ederek yarı insan yarı robot olan Çavuş Rex Colt olarak oynayacak ve eski komutanları ile acımasız katil cyborg taburunu devirecekler. Far Cry 3: Blood Dragon’a ek olarak oyuncular, Far Cry 6 ana oyununda kullanılabilen ve yedi öge içeren Blood Dragon Seti’ni de alacaklar.

Sezon Kartı; Gold Sürüm ve Ultimate Sürüm’ün bir parçası olarak mevcuttur veya bağımsız olarak satın alınabilir. Sezon Kartı aşağıdakileri içerir:

Far Cry 6, oyuncuları günümüz gerilla devriminin kalbine sürükleyen bir açık dünya birinci şahıs nişancı oyunudur. Yara adasında Başkan Antón Castillo, oğlu Diego’yu kendi ayak izlerini takip etmesi için yetiştirirken ulusunu eski ihtişamına geri döndürme sözü verdi. Ancak cennetin de bir bedeli var çünkü ülkesini zenginleştirmek demek, görüşüne ters düşenlere boyun eğdirmesi anlamına gelir.

Oyuncular, adadan kaçmaya çalışan ancak sonunda devrimci grup Libertad’a katılan, askeri okuldan terk bir yerli olan Dani Rojas olarak Yara’yı özgürleştirme amacını üstlenecekler. Dani olarak oyuncular, şimdiye kadarki en yaratıcı ve yenilikçi cephanelik ile Far Cry tarzı “Resolver” yani çözümcü gerilla savaşının adrenalini ve kaosunu yaşayacaklar.

Just Dance 2022

Bugün Ubisoft’un dijital basın konferansı Ubisoft Forward’da şirket, Tüm Zamanların 1 Numaralı Müzik Video Oyunu Serisinin en yenisi olan Just Dance 2022’nin Nintendo Switch sistemi, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X|S ve Stadia’da 4 Kasım 2021’de çıkacağını duyurdu.

Bu yıl Just Dance 2022, oyunculara dans etmenin daha fazla yolunu sunuyor: 40 Yeni Şarkı ve Yeni Evrenler: Listelerin zirvesinde yer alan şarkılar ve viral internet fenomenleri ile dans becerilerinize seviye atlatın: Todrick Hall’dan “Nails, Hair, Hips, Heels” Imagine Dragons’tan “Believer” Ciara’dan “Level Up” ve çok daha fazlası!…

Just Dance Unlimited’da 700’den Fazla Şarkı Bulunuyor: Partiye devam! Just Dance Unlimited abonelik tabanlı yayın hizmeti, yıl boyunca yeni ve özel şarkılar eklendikçe, sürekli büyüyen bir hit şarkı kataloğuna erişmenizi sağlar. Ek olarak, her bir Just Dance 2022 oyunu bir aylık ücretsiz erişimle birlikte gelir! Just Dance 2022 ayrıca ünlü şarkıcı, dansçı ve koreograf Todrick Hall ile heyecan verici bir iş birliğini de içerecek. Sanatçı, ikonik parçası “Nails, Hair, Hips, Heels”in Just Dance’ın son oyunu için özel olarak hazırladığı yeni bir versiyonunu sunacak.

Oyuncular ayrıca yeni Just Dance parçasıyla birlikte yayınlanacak olan müzik videosunun oluşturulmasında yer alma şansına sahip olacaklar.

Sanatçı Todrick Hall şöyle anlatıyor: “Bana göre Just Dance, insanların dans yoluyla kendilerini ifade etmelerine ve bireyselliklerinde kim olduklarını eğlenceli bir şekilde kanıtlamalarına olanak tanıyor. Yeni şarkı sözleri Just Dance için özel olarak hazırlandı. İnsanlara oldukça güven vereceğini garanti ederim. ‘Nails, Hair, Hips, Heels’i de zaten bu yüzden yazdım ve şimdi Just Dance ile harmanlandı. Umarım bu parçaya dans ederken benim kadar eğlenirsiniz.”

Oyuncular, yeni şarkıların yanı sıra klasik Just Dance oyun modlarının da geri dönüşünün keyfine varacak:

Tüm platformlarda bulunan Just Dance Controller Uygulaması, iOS ve Android’de ücretsiz olarak altı oyuncunun herhangi bir ek aksesuar olmadan dans etmesine izin veren telefon puanlama teknolojisi ile oyunu daha erişilebilir hâle getiriyor.

Mario + Rabbids Sparks of Hope

Bugün Ubisoft Forward’da Ubisoft; Mario, Rabbid Peach ve arkadaşlarının Mario + Rabbids Sparks of Hope’ta kozmik bir macerayla geri döneceklerini duyurdu. Gizemli ve kötü niyetli bir varlık olan Cursa, şeytani etkisiyle gezegenleri dönüştürürken, oyuncular düzeni yeniden sağlamak için destansı bir yolculuğa çıkacaklar.

Oyuncular, inanılmaz dünyaları keşfedecek ve sıra tabanlı taktikleri ve gerçek zamanlı hareketleri abartılı kahraman ekipleriyle birleştiren yenilikçi savaşlarda düşmanlarla savaşacaklar. Mario + Rabbids Sparks of Hope, 2022’de dünya çapında Nintendo Switch’te satışa sunulacak. Cursa ve onun tehlikeli köleleriyle mücadele etmek için Mario ve Rabbids Heroes’a katılın. Cursa, Luma’lar ve Rabbid’lerin birleşmesiyle oluşan esrarengiz yaratıklar olan Spark’ların tüm enerjisini tüketmeye çalışırken gezegenlere ve onların tuhaf sakinlerine kaos getiriyor.

Maceranızda, hem seyahat edin hem de ilginç sakinler ile komik sırlarla dolu çeşitli gezegenleri keşfedin. Yolunuza devam ederken, sıra tabanlı taktikleri ve gerçek zamanlı aksiyonu birleştiren yenilikçi bir savaş sisteminde düşmanları alt edin. Düşmanlara saldırmak, müttefiklerin üzerine takımca atlamak, siper arkasına saklanmak ve sıranızı taktiksel ve dinamik dövüşlerle en iyi şekilde değerlendirmek için kahramanlarınızın kontrolünü elinize alın.

Oyuncular; kozmik arayışlarında şaşırtıcı boss’lar, Mario evreninden tanıdık düşmanlar ve olağanüstü Rabbid düşmanlarıyla yüzleşmek için dokuz kişilik eklektik bir kadrodan seçimlerini yaparak üç kahramandan oluşan rüya takımlarını oluşturacaklar! Galakside bulup kurtaracağınız ve böylece yolculuğunuza katılacak olan düzinelerce Spark bulunuyor. Her bir Spark’ın kendine özgü gücü ve kişiliği var.

Kahramanlar savaşta üstünlük sağlamak için onların özel yeteneklerini kullanabilirler. Bu beklenmedik ekip, güçlerini Spark’ların muazzam enerjisiyle birleştirdiğinde her şey mümkündür… İyi ya da kötü yönde! Mario + Rabbids Sparks of Hope, yeni bir oyun deneyimi ve nesli tükenmekte olan bir galakside destansı bir yolculuk sunmak için hem oyuncuların hem de eleştirmenlerin beğenisini kazanan Mario + Rabbids Kingdom Battle’ın hikayesini temel alıyor.

Bugün itibariyle dünya çapında 7,5 milyondan fazla oyuncu Mario + Rabbids Kingdom Battle oynama fırsatı buldu.

Tom Clancy’s Rainbow Six Extraction

Bugün Ubisoft Forward’da Ubisoft, Rainbow Six serisinin bir sonraki ana oyunu olan Tom Clancy’s Rainbow Six Extraction’ın dünya çapında tam çapraz platform oynama, çapraz kaydetme ve çapraz ilerleme ile 16 Eylül 2021’de Xbox Series X|S, Xbox One, PlayStation 5, PlayStation 4, Amazon Luna, Stadia ve Windows PC için sadece Epic
Games Store ile Ubisoft Store’da çıkacağını duyurdu.

Eski adı Tom Clancy’s Rainbow Six Quarantine olan Rainbow Six Extraction, Ubisoft Montreal’deki deneyimli bir ekip tarafından geliştirilmekte.  Koop Rainbow Six nişancı oyunlarının uzun süredir devam eden mirasından ilham alan Rainbow Six Extraction, operatörleri gizemli bir tehdide karşı savaşmak için bir araya getiren yepyeni bir taktiksel kooperatif PvE deneyimidir.

Üç yıl önce, şirin Truth and Consequences kasabasında, New Mexico topluluğuna bir meteor düştü ve çevreye bilinmeyen bir parazit saldı. Rainbow Six Siege’den birkaç operatör görünüşte ilk salgını kontrol altına almıştı. Ta ki, Chimera paraziti ABD’deki birçok bölgede her zamankinden daha ölümcül bir şekilde yeniden ortaya çıkana kadar.

Bu tehdide karşı koymak için Eliza “Ash” Cohen, Dr. Elena “Mira” Álvarez ve Jordan “Thermite” Trace tarafından oldukça uzmanlaşmış ve donanımlı bir organizasyon olan Rainbow Exogenous Analysis & Containment
Team (REACT) kuruldu. Extraction’da oyuncular REACT takımına katılacak ve Arkeanlar olarak bilinen gizemli uzaylı yaratıklarla yüzleşmek için Rainbow Six Siege’den tanınmış ve sevilen operatörlerden oluşan bir ila üç oyunculu bir ekip oluşturacaklar. Her hedefi tamamladıktan sonra, oyuncular zor bir seçim yapmalıdır:

Ödüllerini alıp çıkmak veya zorlu düşmanlarla yüzleşmek için daha derine inerek kaotik ve yoğun bir deneyimde daha büyük ödüller kazanmak. Bu kumar, sınırlama bölgesi içinde Görev Sırasında Kayıp (GSK) olan operatörlerden birini geçici olarak terk etmek anlamına gelebilir. Kayıp olan operatörü kurtarmak için oyuncular, bir kurtarma görevinde ekip oluşturmalı ve her şeylerini ortaya koymalıdırlar.

Her biri özel REACT ekipmanı, silahları, cihazları ve yetenekleri ile donatılmış 18 Rainbow Six operatörü arasından seçim yapın. Bu da yüksek oranda tekrar oynanabilirlik ve sürükleyici bir oynanış sunar. Her operatörün benzersizliği ve farklı oyun tarzı, REACT takımını özelleştirmek için sınırsız seçenek sağlar. Takımda doğru dengeyi yakalamak, başarının anahtarı olacaktır. Stratejik teçhizatla öngörülemeyen sınırlama bölgelerine girmek, uzaylı tehdidini durdurmak için gereken istihbaratı toplamanın ayrılmaz bir parçası olacaktır.

Parazit, ABD genelinde dört bölgede yer alan sınırlama bölgelerine agresif bir şekilde hakimdir ve duvarların içinde gelişen dengesiz bir ekosistem yaratmıştır. Çok sayıda engel, istila ve zorluğu artan düşmanlar içeren 12 benzersiz tasarımlı harita seçeneğiyle tehlikeler sürekli gelişiyor. Oyuncular her haritada ne kadar derine inerse ödüller o kadar artar ancak takımlarının karşılaşacağı riskler de bir o kadar büyür.

Rainbow Six Siege ve Rainbow Six Extraction’a sahip olan ve oynayan oyuncular, Rainbow Six Siege’de 18 operatörden oluşan tüm ana operatör kadrosunu anında açacak ve oyuncular her iki oyunda da seçkin Birleşik Cephe kozmetik destelerini elde edecekler. Rainbow Six Extraction’ın Standart ve Deluxe Sürümleri ön siparişe açıldı. Rainbow Six Extraction’ı ön sipariş veren oyuncular, Finka ve Lion için Orion üniforması ile başlığı, Buharlaşan Silah kaplaması ve Zorunlu İniş Uzmanı uğurluğu gibi özel eşsiz ögeler içeren Yörüngesel Çöküş
destesini edinecekler.

Rainbow Six Extraction ayrıca canlı servis desteği de içerecek. Ek olarak Ubicollectibles, şu 3 operatörün resmi Chibi figürünü çıkaracak: Ela, Vigil ve Lion. Six Extraction Chibi koleksiyonu, özel pozlara sahip 10 cm boyundaki heykelciklerdir. Her heykelcik, Rainbow Six Extraction’da özel bir oyun içi uğurluğu açan benzersiz bir kodla
birlikte gelecek.

Tom Clanc’s Rainbow Six Siege

Bugün Ubisoft Forward sırasında Ubisoft, Tom Clancy’s Rainbow Six Siege’in 30 Haziran’da Stadia’ya geleceğini duyurdu. Bu tarihten itibaren PC, Stadia ve Amazon Luna ouncuları, ortak eşleştirme ve ilerlemeden yararlanma fırsatına sahip olacak. Konsol oyuncuları arasında çapraz platform oynama ve tüm platformlar için çapraz ilerleme, 2022’nin başlarında kullanıma sunulacak. Ek olarak, Rainbow Six Siege 6 Yıl’ın ikinci sezonu North Star, diğer birçok güncellemenin yanı sıra yeni operatör Thunderbird ve yenilenen harita Favela’yı sunarak 14 Haziran’da başlıyor.

Aynı aileden konsollar arasında çapraz oynama zaten mevcut olsa da, 2022 başlarında Xbox ile Playstation oyuncuları arasında çapraz oynama ve tüm platformlar arası çapraz ilerleme mümkün olacak. North Star’da oyuncular yepyeni bir savunanı keşfedecek, adı: Thunderbird.

Oyuncular, ona yakın olan herhangi bir oyuncuyu (dost ya da düşmanı), düşmüş olsa bile iyileştiren bir Kona İyileştirme İstasyonu cihazını yerleştirebilir. Kona İstasyonu, her şarjdan sonra yenilenmeye girer. Thunderbird, birincil silah olarak SPEAR .308 veya SPAS-15 ve ikincil silah olarak BEARING 9 veya Q-929 ile donatılmış, düşük zırhlı, yüksek hızlı bir operatördür.

North Star, daha iyi harita genel bakışı olan ve iyileştirilmiş navigasyon ile yeniden tasarlanmış Favela haritasını sunuyor. Bu değişiklikler, okunabilirliği artırarak oyuncuların Favela’da oynarken nerede olduklarını ve nereye gittiklerini her zaman bilmelerini sağlayacak.

North Star ile gelen ek güncellemeler aşağıdakileri içerir:

Bu sezon, Seçkin ve ücretsiz birer yol da dahil olmak üzere 100 kademeli yeni bir Savaş Kartı ile birlikte geliyor. Seçkin Savaş Kartı sahipleri 14 Haziran’dan itibaren Thunderbird ile oynama fırsatına sahip olurken, diğer oyuncular 28 Haziran’dan itibaren Nam veya R6 Kredisi ile Thunderbird’ü açabilecekler.

Riders Republic

Bugün Ubisoft Forward sırasında Ubisoft, yeni devasa çok oyunculu açık hava sporları oyun alanı Riders Republic’in 2 Eylül 2021’de piyasaya çıkacağını duyurdu. Riders Republic; PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S, Xbox One konsolları, Stadia ve Windows PC için Epic Games Store ile Ubisoft Store’dan edinilebilecek. Ubisoft
ayrıca, oyuncuların yaklaşmakta olan betalara katılma şansı için şimdi kaydolabileceklerini duyurdu.

Ubisoft Annecy tarafından geliştirilen Riders Republic, oyuncuları büyük ve kalabalık bir dünyada açık hava sporlarının heyecanını yaşayabilecekleri capcanlı bir sosyal oyun alanına davet ediyor. Oyuncular; bisiklet, kayak, snowboard, atlayış tulumu ve roketli atlayış tulumu gibi heyecan verici spor dallarında yarışabilecekleri ve de çılgın hareketler yapabilecekleri devasa, capcanlı bir açık dünyada arkadaşlarıyla özgürce dolaşabilecekler.

Oyuncular ister arkadaşlarıyla biraz hava almak isterseler de dağlara ve kanyonlara hükmetmek için tek başlarına gezmeyi tercih etsinler, keşfedilecek çok sayıda mekân ve aktivite var.

Riders Republic, oyuncuların Amerika Birleşik Devletleri’nin en nefes kesici doğal alanlarından bazılarını deneyimlemelerine olanak tanıyacak. En ikonik Amerikan ulusal parklarından olan Bryce Kanyonu, Yosemite Vadisi, Sequoia, Zion, Canyonlands, Mammoth Mountain ve Grand Teton bu muhteşem açık hava spor parkını oluşturmak için özenle yeniden oluşturuldu ve yaratıcı bir şekilde birleştirildi.

Oyuncular, bu çılgın çok oyunculu modlarda arkadaşlarıyla birlikte takım kurabilir veya onlara karşı oynayabilirler:

Kariyerlerinin bir parçası olarak sürücüler, beş farklı kariyer ilerlemesi ile kendilerine bir isim yapabilirler.

Oyuncular Republic’te kendilerini kanıtlamaya devam ederken, efsanevi sponsorlarla sözleşme imzalayacaklar ve Red Bull Rampage ile X Games de dahil olmak üzere en ünlü spor yarışmalarına davet edilecekler. Oyuncular, yarışçılarını gelişen, ilerlemeye dayalı ekipmanla özelleştirebilir ve karakterlerinin her yönünü tanımlayabilirler. Bir yarışçı ister kayakta uzmanlaşabilir isterse de iki tekerlek üzerinde giden en hızlı şey olabilir, bu oyunda her şey mümkün.

Oyun Direktörü Arnaud Ragot, şöyle açıkladı: “Bu çok oyunculu açık hava sporları deneyiminin heyecanını hayal ettiğimiz şekilde yaşamaları için oyuncuların gelecek olan betalar sırasında Riders Republic’e erişmelerini sabırsızlıkla bekliyoruz. Riders Republic, çok oyunculu oyun uzmanlığımızın gerçekten zirvesi ve topluluğa bu dinamik dünyanın sunduğu birçok sosyal fırsattan bir parça sunmak için heyecanlıyız.”

Riders Republic, Xbox Series X ve PlayStation 5’te saniyede 60 kare hızında 4K ultra yüksek çözünürlükle birlikte ekranda 50’den fazla oyuncuyu aynı anda görüntüleyerek yeni nesil performanstan en iyi şekilde yararlanacak. Çok oyunculu deneyimi daha da geliştirmek için Riders Republic, çapraz platform ve nesiller arası oynamayı destekleyerek oyuncuların tüm platformlardaki arkadaşları ve diğer sürücülerle bir araya gelmesine olanak tanıyacak.

Riders Republic’i Xbox One veya PlayStation 4’te satın alan oyuncular, oyunlarını hiçbir ek ücret ödemeden yeni nesil sürüme yükseltebilir, arkadaşlarla bağlantı kurmak için ideal bir ortam olan Ubisoft Connect ile tüm platformlarda ilerlemelerini sürdürebilir veya oyun içi etkinliklere ve aktivitelere katılabilirler. Daha fazla Riders Republic içeriği arayan oyuncular, şimdi Gold ve Ultimate Sürümleri için
ön sipariş verebilirler:

Gold Sürüm, ana oyunu ve oyuncuların yıl boyunca ekipman yükseltmeleri şeklinde oynayışlarını etkilemelerine olanak sağlayan, sekiz egzotik kit içeren 1 Yıl Kartı’nı, BMX Sport eklentisini ve çıkış sonrası eklenecek özel içeriği içerir. Roket Bisiklet ve Roket Kayak egzotik kitleri çıkışta erişilebilir olacak. Ultimate Sürüm, ana oyun ve 1 Yıl Kartı’nın yanı sıra dört özel kozmetik paketi içerir: Cosmic, Rainbow, Neon ve Skull’n Style paketleri. Oyuncular ayrıca en sevdikleri oyun içi zirvelere her zamankinden daha hızlı şekilde ulaşmak için 20 helikopter biletini
kullanabilecekler.

Riders Republic’i ön sipariş veren oyuncular, sevimli özel tavşan kıyafeti, ek bir mavi tavşan kafası ve gökkuşağı snowboard boyası içeren Bunny Paketi’ni elde edecekler.

The Crew 2

Bugün Ubisoft Forward’da Ubisoft, The Crew 2’nin üçüncü yıl dönümünü kutladı ve The Crew serisinin 30 milyondan fazla oyuncuyla bir dönüm noktasına ulaştığını duyurdu. Ubisoft’un bu açık dünya motor sporları oyunu; Xbox One, Xbox Series X|S, PlayStation 4, PlayStation 5, Stadia ve Windows PC için Epic Games Store ile Ubisoft Store’da mevcut.

2014’ten bu yana 30 milyondan fazla oyuncu The Crew oyun serisine katıldı. Bu dönüm noktasını toplulukla kutlamak için oyuncular, Chevrolet Corvette C8 Stingray 2020’yi 30 Haziran’a kadar yalnızca bir Crew kredisi karşılığında edinme fırsatına sahip olacaklar. Ayrıca üçüncü yıl dönümü kutlamaları kapsamında 23-29 Haziran tarihleri arasında özel bir Live Summit düzenlenecek.

“Bu seriye verdikleri destek için topluluğa teşekkürlerimizi sunmak istiyoruz. Tutkuları ve bağlılıkları, düzenli olarak yeni içerik yayınlamaya devam etme motivasyonumuzu artırıyor.” diye açıklıyor Ivory Tower’daki Oyun Yapımcısı Olivier Gueydon. “ Topluluğun, 3 Sezon 1 Bölüm: US Speed Tour East’i denemesini sabırsızlıkla bekliyoruz. Eğer The Crew serisinde yeniyseniz, şimdi direksiyon başında gezintiye çıkmak için harika bir zaman.”

The Crew 2’nin çıkışından bu yana oyuncular, “Summer In Hollywood”dan en son güncelleme olan “The Game”e kadar dokuz büyük güncelleme ve geçen yıl 50’den fazla Live Summit dahil olmak üzere onlar için düzenlenen çok çeşitli yeni içeriğin keyfini çıkarabildiler. Live Summit, oyunun geniş oyun alanları ve disiplinleri arasından seçilen, dokuz aktiviteden oluşan tematik bir oynatma listesinin bulunduğu haftalık bir PvE yarışmadır.

Ek olarak, 2018’deki çıkışından bu yana The Crew 2’de 150’den fazla araç sunuldu. Ubisoft bugün ayrıca, 7 Temmuz’da yayınlanacak olan 3 Sezon 1 Bölüm “US Speed Tour East” ile motor sporları oyunu için yeni bir sezonun daha geldiğini duyurdu.

Trackmania

Bugün Ubisoft Forward sırasında Ubisoft, Starter Access’in bir parçası olarak Trackmania’da yepyeni Royal modu ve Dereceli Rekabetçi Eşleştirme modunun şimdi ücretsiz olarak erişilebilir olduğunu duyurdu. Trackmania, efsanevi yarış oyunu TrackMania Nations’ın en büyük ve en etkileyici versiyonudur. Trackmania, öğrenmesi kolay ancak ustalaşması zor olan oynanışı çok çeşitli pistler, normal sezonlar, canlı etkinlikler ve özelleştirme seçenekleriyle birleştirir.

Royal modu, oyuncuların 20 zorlu harita havuzundan her gün rastgele yeni bir harita seçilecek şekilde diğer takımlara karşı rekabet etmek için iki arkadaşla takım oluşturabilecekleri heyecan verici ve eğlenceli 60 oyunculu yeni bir oyun modudur. Royal modunda oyuncular, ani kıvrımlar ile dönüşlere yol açan animasyonlu engeller ve çılgın su özellikleriyle dolu parkurların üstesinden gelmek için her zamankinden daha çok odaklanmalıdır. 20 takımla başladıktan sonra, bir şampiyon takım kalana kadar her turda dört takım elenir. Her oyun, en iyi takımlar için beş tur boyunca en fazla 15 dakika sürecektir.

Yeni Royal modu, başarılı oyuncuların en iyi oyuncular arasında yarışma ve Super Royal takım şampiyonu olma fırsatına sahip olacağı Super Royal adlı günlük rekabet özelliğine katılmalarını sağlayacak. Oyuncular ayrıca kişiselleştirilmiş maçlarda arkadaşları ve toplulukla eğlenceye devam edebilecekleri özel bir sunucu oluşturmak için kendi Royal parti kodlarını oluşturabilirler.

Bu yeni güncelleme aynı zamanda su blokları ile plastik bloklar gibi yeni fizik ve harita yapımı yeniliklerinin yanı sıra animasyonlu, dinamik ögeler de içeriyor. Böylece inanılmaz parkurlar inşa etmek ve onların keyfini çıkarmak için daha fazla fırsat sunuyor. Ayrıca oyuncuların üç kişilik takımlar halinde birleşip oyun içi sıralama rütbelerine ulaşmak için rakiplerle mücadele edebilecekleri yepyeni Dereceli Eşleştirme modu da bulunuyor.

Trackmania, dünyanın en iyi 16 Trackmania e-spor oyuncusunu heyecan verici bir turnuva için bir araya getiren en prestijli rekabet etkinliği Trackmania World Cup’a ev sahipliği yapacak. Oyuncular ve seyirciler, 26-27 Haziran ve 4 Temmuz tarihlerinde gösterinin keyfini çıkarabilirler. Trackmania, Epic Games Store ve Ubisoft Store’da Starter Access ile ücretsiz, Standard Access ile 9,99 $ ve Club Access ile 29,99 $ olarak mevcut.

Watch Dogs: Legion

Bugün Ubisoft Forward sırasında Ubisoft, Watch Dogs: Legion’ın yeni genişletmesi Bloodline’ın 6 Temmuz’da Xbox One, Xbox Series X | S, PlayStation 4, PlayStation 5, Stadia, Luna ve Windows PC için Epic Games Store ile Ubisoft Store’da çıkacağını duyurdu.

Watch Dogs: Legion – Bloodline, oyuncuların ilk Watch Dogs oyunundan Aiden’ı ve Watch Dogs 2’den Wrench’i yeni bir serüvende kontrol edecekleri bağımsız bir hikâye genişletmesidir. Bloodline’da oyuncular, Watch Dogs olaylarının ardından yeğeni Jackson ile yeniden bağlantı kurmak için Londra’da sıradan bir hacker işini kabul eden Aiden’ı takip edecekler. Aiden’ın görevi, gizemli ve değerli bir teknolojik parçayı çalmak için Broca Tech’in son teknoloji laboratuvarına sızmaktır ancak Wrench, cihazı alıp kaçtığında görev tehlikeye girer.

İş sözleşmesi ters gidince Aiden, ölümcül bir çapraz ateşin içinde kalır. Dev bir şirkete karşı sadık bir müttefiki olmayan ve Wrench de onun bir adım önündeyken Aiden, uzun süredir görüşmediği yeğeni Jackson ile birlik olup onun cesaretine ve deneyimine güvenmelidir. Wrench’in öngörülemeyen davranışıyla işler kaotik olmaya mahkumdur.

Watch Dogs: Legion – Bloodline, Watch Dogs: Legion’ın ana hikayesindeki olaylardan önce geçiyor. Bloodline ayrıca, Londra’nın otoriterlikle olan mücadelesinin ortasında kalan Aiden ve Wrench için birden fazla yan görev içeriyor. Oyuncular Watch Dogs: Legion – Bloodline genişletmesine Sezon Kartı aracılığıyla erişebilir. Sezon Kartı, şimdi 29,99 €’ya veya Watch Dogs: Legion Gold ve Ultimate Sürümlerinin bir parçası olarak edinilebilir.

Genişletme ayrıca, 15 € karşılığında bağımsız olarak da satın alınabilir. Watch Dogs: Legion – Bloodline’ı oynamak için ana oyun Watch Dogs: Legion gereklidir. Sezon Kartı sahipleri, Bloodline genişletmesine ek olarak, ana hikâyede veya çevrim içi modda DedSec direnişlerine her biri özel yeteneklere sahip Aiden ve Wrench’i ekleyebilecekler:

Aiden Pearce, aşağıdaki yeteneklerle birlikte gelir:

Wrench, aşağıdaki yeteneklerle birlikte gelir:

Watch Dogs: Legion’da Londra bir çöküş ile yüzleşiyor. Çalkantılı bir Londra’nın artan huzursuzluğunun ortasında, Zero-Day adında kimliği belirsiz bir varlık, Londra’daki düzenli bombalamalar için gizli yeraltı direniş grubu DedSec’i suçladı. Sonrasında, Londra’nın her bir köşesinden gelen suçlu fırsatçılar yetki sahibi oldu ve yenik bir hükümetin bıraktığı boşluğu doldurdu.

Bir DedSec üyesi olarak, oyuncuların Watch Dogs: Legion’da, sadistler, paralı askerler, siber suçlular ve daha fazla fırsatçı suçlulara karşı çıkacakları için, çeşitli durumlara hazırlıklı olmaları gerekir. Oyuncular bu suçlu fırsatçıları alt etmek, Londra’yı kurtarmak ve Zero-Day’in kimliğini ortaya çıkarmak için DedSec direnişlerine yeni üyeler örgütlemelidir.

Avatar: Frontiers of Pandora

Avatar: Frontiers of Pandora, Lightstorm Entertainment ve Disney ile işbirliği içinde bir Ubisoft stüdyosu olan Massive Entertainment tarafından geliştirilen birinci şahıs, aksiyon-macera oyunudur.

Snowdrop motorunun en son yinelemesi kullanılarak inşa edilen ve yeni nesil konsollar ve PC için özel olarak geliştirilen Avatar: Frontiers of Pandora, sürükleyici, açık bir dünya deneyiminde tüm güzelliği ve tehlikesiyle Pandora’nın çekici dünyasına hayat veriyor.

Bu yeni, bağımsız hikayede bir Na’vi olarak oynayın ve Pandora’nın daha önce hiç görülmemiş bir parçası olan Batı Sınırında bir yolculuğa çıkın. Eşsiz yaratıkların ve yeni karakterlerin yaşadığı canlı ve tepkisel bir dünyayı keşfedin ve onu tehdit eden zorlu RDA güçlerini geri püskürtün.

Peki siz Ubisoft Forward 2021 yayını hakkında ne düşünüyorsunuz? İzlediğinize değdi mi? Aşağıda yer alan yorumlar kısmından bizlerle düşüncelerinizi paylaşmayı unutmayın.

Exit mobile version