Ubisoft E3 2023 Fuarına Katılmaktan Vazgeçti

Yeni Ubisoft Forward da duyuruldu...

Microsoft, Nintendo ve Sony sonrasında Ubisoft E3 2023 fuarına katılmaktan vazgeçen bir başka büyük yayıncı oldu. Fransız yayıncı, Los Angeles şehrindeki fuara katılmak yerine kendi etkinliğini düzenleyecek. Detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir: Ghostwriter AI ile Ubisoft, NPC Diyalogları Oluşturacak


Geçtiğimiz Eylül ayı içerisinde ESA tarafından yapılan duyuru ile E3 2023 fuarının 2019 yılından bu yana ilk kez fiziksel konseptte geri döneceği söylenmişti. Ne var ki COVID-19 öncesini aramaya devam edecekmişiz gibi görünüyor. Öyle ki Microsoft, Nintendo ve Sony olmak üzere üç büyük şirket, bu yılın fuarına da katılmayacaklar iken listeye Ubisoft da eklendi.

e3-2021-e1612878810757-1060x596

Ubisoft E3 2023 Fuarı Katılımcıları Arasından Ayrıldı

Fransız yayıncı, geçtiğimiz haftalarda yaşanan hatların karışması olayının ardından, E3 2023 katılımını teyit etmişti. Hatta Üst Yönetici Yves Guillemot, “E3 olursa,  biz de orada olacağız ve göstereceğimiz çok şey var.” bile demişti. Ne var ki planlar sonradan değişti.

VGC sitesine yapılan yeni açıklamada bulunan bir Ubisoft sözcüsü, farklı bir yönde hareket edeceklerini ve 12 Haziran 2023 tarihinde Los Angeles şehrinde yeni bir Ubisoft Forward sunumunun düzenleneceğini söyledi:

“Başlangıçta resmi olarak E3’te bulunmaya niyet etmiş olduğumuz halde, sonradan farklı bir yönde hareket etmeye ve 12 Haziran’de Los Angeles’ta Ubisoft Forward canlı etkinliği düzenlemeye karar verdik. Yakın bir zamanda oyuncularımız ile daha fazla detayı paylaşmak için sabırsızlanıyoruz.”

Bu yılın E3 fuarı, 13 – 16 Haziran 2023 tarihleri arasında ve ESA ile ReedPOP ortaklığında gerçekleştirilecek. ReedPOP, PAX etkinlikleri, New York Comic Con ve Star Wars Celebration dahil birçok konvansiyonu işleterek etkinliğin yönetimine yardımcı oluyor ve henüz Fransız yayıncının bu sürpriz açıklamasına ilişkin herhangi bir yorumda bulunmuş değil.

 

Exit mobile version