Ubisoft Blade Oyunu Geliştiriyor Olabilir (Güncel)

Bir Marvel oyunu da Ubisoft'tan mı geliyor?

GÜNCELLEME: Resmi Twitter hesabı üzerinden paylaşımda bulunan Ubisoft, herhangi bir Blade oyunu geliştirmediklerini resmi olarak doğruladı.

***

Görünüşe göre, Ubisoft Blade oyunu üzerinde çalışıyor. En azından Instagram üzerinden yapılan paylaşım ile ilk işareti almış olduk. Detaylar ise haberimizde sizi bekliyor.


İlginizi Çekebilir: Electronic Arts İki Marvel Oyunu Geliştiriyor Olabilir


Son dönemde geliştirilme aşamasında olan hayli fazla süper kahraman oyunundan haberdarız. Marvel’s Spider-Man 2, Marvel’s Midnight Suns, Gotham Knights ve Suicide Squad: Kill the Justic League, halihazırda bilinenler. Bunların yanı sıra Amy Hennig’in de henüz adı koyulmamış bir Marvel projesi var iken, Electronic Arts şirketinin de Iron Man ve Black Panther oyunu geliştirdiğine dair birtakım söylemlerde bulunulmuştu. Şimdi de Ubisoft, bu listeye dahil olan yeni isim olabilir.

ubisoft blade marvel

Ubisoft Blade Oyunu Mu Geliştiriyor?

Youtube kullanıcısı JorRaptor tarafından fark edilen bir detaya göre, Fransız yayıncının bünyesinde bir Blade oyunu geliştiriliyor gibi görünüyor. Detroit: Become Human oyununda polis memuru Chris Miller rolünde karşımıza çıkan Edwin Gaffney, Instagram hesabı üzerinden, “Bitti. Büyük projeler üzerinde çalışmak her daim bir zevk ama bunu daha iyi yapan, büyük insanlar ile çalışmak! Sete getirdiğin yetenek ve enerji için teşekkür ederim Alex Martin, sallıyorsun!” yorumu ile Alex Martin ile bir sahne arkası resmini paylaştı. Bu paylaşımın dikkat çeken noktası ise, yorumun devamındaki etiketlerin arasında ‘ubisoft’ ve ‘ubisoftgames’in de bulunuyor olması. 

Paylaşımdaki ikinci resme bakaca olursak da, Alex Martin’in prodüksiyon kısmında MARVEL ve yönetmen kısmında da B. Tariq yazan bir çekim tahtası tuttuğunu da görülebiliyor. Hatırlayacağınız üzere Bassam Tariq, Marvel Studios tarafından yapılan açıklama ile 2023 yılının Kasım ayı içerisinde vizyona girmesi beklenen Blade filmini yöneteceği onaylanmıştı.

Şu an için ne Ubisoft ne de Marvel tarafından yapılmış herhangi bir açıklama yok. Haliyle şu an için gelişmeleri takip etmekten başla yapabileceğimiz bir şey yok. Bütün bu işaretleri bir araya getirdiğimizde, Fransız yayıncının bir Blade oyunu veya içeriğinde bu karakterin rol aldığı bir oyun üzerinde çalışıyor olabileceği sonucuna varıyoruz. Bakalım resmi açıklama ne yönde olacak? Merakla takipte olacağız.

Exit mobile version