Ubisoft Bir Senede Beş Adet AAA Oyun Çıkaracak!

Bugisoft

Ubisoft Beş Adet AAA Oyun

Ubisoft geçtiğimiz saatlerde yaptığı faaliyet raporu açıklamaları sırasında önümüzdeki bir sene içerisindeki planlarını da yatırımcılara aktardı. Şirket önümüzdeki seneye kadar 5 AAA oyun ile karşımıza çıkacak.


Çıkacak Oyunlar 


Ubisoft Hangi Oyunları Çıkaracak?

Şirketin planlarına göre Ekim 2020 ve Mart 2021 tarihleri arasında AAA kalitede beş oyun satışa sunulacak. Bunlardan üçü bu yıl içerisinde ikisi ise önümüzdeki senenin başında gelecek. Ayrıca bu oyunların her biri PlayStation 5 ile uyumlu olacak.

Bu oyunlardan üç tanesi Watch Dogs: Legion, Gods & Monsters ve Rainbow Six: Quarantine olacak. Ancak diğer iki oyun ile ilgili herhangi bir açıklama bulunmuyor.

Yine de önemli kaynaklardan gelen iddialar doğrultusunda diğer iki oyunun yeni Assassin’s Creed ve Far Cry olmasını bekliyoruz.

Yani genel bir derleme yapmamız gerekirse şirketin önümüzdeki bir sene içerisinde şu oyunları satışa sunmasını bekleyebiliriz.

Son zamanlarda satışlarda pek de başarılı ilerleyemeyen Ubisoft, bazı oyunlarını ticari başarısızlıklar nedeni ile ertelemişti. Şirketin bu durumlardan nasıl dersler çıkardığını bilmiyor olsak da en azından çıkış anındaki optimizasyonu iyi tutturması gerektiği düşüncesindeyiz.

Peki siz yeni oyunlar hakkında neler düşünüyorsunuz? Sizce şirket yeni oyunlarında iyi bir ivme yakalayabilecek mi yoksa beklediği sonucu almakta zorlanacak mı? Hemen aşağıda bulunan yorumlar sekmesinden görüşlerinizi bizlerle paylaşabilirsiniz.

Exit mobile version