Ubisoft 90 Oyunun Sunucusunu Kapattı

Listede önemli oyunlar yer alıyor...

Ubisoft 90 Oyunun Sunucusunu Kapattı

Büyük yayıncılar, artık eskisi kadar aktif oyuncunun bulunmadığı oyunlarının sunucularını kapatıyorlar. Bu eylemin sonucunda ise bahsi geçen oyunların sadece ana senaryo modlarını oynayabilmek mümkün oluyor. Geçtiğimiz günlerde satın alım haberiyle gündeme gelen Ubisoft 90 oyunun sunucusunu kapattığını duyurdu. Bu da çevrimiçi hizmetlerin ve çok oyunculu modların artık kullanılamayacağı anlamına geliyor.


İlginizi Çekebilir: Ubisoft’un Satın Alım Hazırlığında Olduğu İddia Edildi


Ubisoft 90 Oyunun Sunucusunu Sonlandırdı

Fransız yayıncının resmi sayfası üzerinden yapılan açıklamaya bakılırsa, PC, Nintendo, Microsoft ve Sony konsolları, Android ve iOS tabanlı mobil cihazlar ve OnLive bulut sistemi kapsamındaki 90 oyunu etkiliyor.

Sunucuların kapatılması ile çok oyunculu modların kullanılamayacak olmasının yanı sıra, oyun içi haberleri ve oyuncu istatistikleri devre dışı kalacak ve Ubisoft Connect servisi ile bağlantılı olan hiçbir oyundaki meydan okumaların tamamlanamayacak ve Unit kredisi kazanılamayacak. Bu aynı zamanda servis üzerinden açılabilen ve oyunlarda kullanabildiğiniz haritaların, karakter görünümlerinin ve silahların da yolunun kapandığı anlamına geliyor.

Fransız yayıncı tarafından yayınlanan tam liste ise şöyle;

Exit mobile version