Ubisoft 35inci Yıl İndirimleri Başladı

Kutlamalar kapsamında ayrıca oyun içi ödüller ve daha fazlası bizi bekliyor!

Ubisoft 35inci Yıl İndirimleri Başladı

Ubisoft bu yıl 35. yaşını kutluyor. Bu bağlamda da birçok özel etkinlik planlanıyor. Ubisoft 35inci Yıl İndirimleri de bu etkinliklerin bir parçası olacak iken, ücretsiz oyunlar, oyun içi etkinlikler ve ödüller de ilerleyen günlerde biz oyuncuların beğenisine sunulacak. Detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir: Ghost Recon Breakpoint Bu Hafta Sonu Oynaması Ücretsiz!


Oyun dünyasının köklü şirketlerinden olan Ubisoft, 1986 yılında Ubi Soft Entertainment SA adıyla Christian Guillemot, Claude Guillemot, Gerard Guillemot, Michel Guillemot ve Yves Guillemot tarafından kurulmuştu. 2003 yılının Eylül ayında ise Ubisoft olarak isim değişikliğine gidilmişti.

Merkezi Paris şehrinde olan Fransız yayıncı, aradan geçen yıllar boyunca oyun dünyasına Assassin’s Creed, Far Cry, Just Dance, Prince of Persia, Splinter Cell, Tom Clancy’s, Watch Dogs ve Rayman gibi birçok kaliteli marka ve For Honor ve The Crew 2 dahil birçok kaliteli oyun kazandırmıştı. Riders Republic ve Steep gibi ekstrem spor oyunlarıyla da karşımıza çıkan Ubisoft, bu yıl otuz beşinci yaşına giriyor.

Ubisoft 35inci Yıl İndirimleri Detayları

Resmi sayfa üzerinden yapılan açıklama ile 2 Kasım – 19 Aralık 2021 tarihleri arasında yıldönümü, özel indirimler, ücretsiz oyunlar ve oyun içi etkinlikler ile kutlanacağı müjdelendi. Bu bağlamda, Ubisoft mağazası üzerinde de Ubisoft 35th Anniversary indirimi başladı.

Buradan ulaşabileceğiniz indirim kampanyası sayfasında, yüzlerce oyunda ve indirilebilir içerikte % 20 – % 85 arasında değişen oranda fiyat düşüşlerinin yaşandığını görebiliyoruz. İlk göze çarpan ise Assassin’s Creed Valhalla oluyor. Ubisoft Montreal liderliğinde geliştirilen ve geçtiğimiz senenin Kasım ayı içerisinde satışa sunulan oyun, % 40 indirimle 161.40 TL’ye alınabiliyor. Deluxe Edition 215.40 TL, Gold Edition 269.40 TL ve Ultimate Edition da 323.40 TL.

Eğer Far Cry serisini seviyorsanız, 2018 yılında oyuncuların beğenisine sunulan Far Cry 5’i % 80 indirimle kütüphanenize ekleyebilirsiniz. Gold Edition ise 81 TL’ye satılıyor.

Bir diğer önerimiz ise The Crew 2. 2018 yılı içerisinde karşımıza çıkan açık dünya MMO yarış oyununun standart sürümü, % 80 indirimle 45 TL karşılığında satın alınabiliyor. Special Edition % 80 indirimle 53.80 TL iken, Gold Edition’ın ise 81 TL olduğunu söylemeden geçmeyelim.

Tom Clancy’s Ghost Recon: Breakpoint Ücretsiz Oynanabilecek

İndirim kampanyasının dışında, otuz beşinci yıl kutlamaları kapsamında Tom Clancy’s Ghost Recon: Breakpoint 4 – 8 Kasım 2021 tarihleri arasında PC (Epic Games Store ve Ubisoft Connect), PlayStation 4, PlayStation 5, Stadia, Xbox One ve Xbox Series üzerinde ücretsiz olarak oynanabilir olacak. Halihazırda PC platformunda ön-yüklemeye açılmış olan oyun için etkinliğin başlama ve bitiş saatleri için aşağıya bakabilirsiniz.

PC (Epic Games Store)

PC (Ubisoft Connect)

PlayStation 4 ve PlayStation 5

Stadia

Xbox One ve Xbox Series

Önümüzdeki altı hafta boyunca, daha fazla oyunun sınırlı süreliğine ücretsiz oynanabileceği programlar düzenlenecek iken, iki ücretsiz oyunun dağıtılacağı söyleniyor. Henüz belli olmayan bu iki oyunu bir defa kütüphanenize eklemeniz durumunda, kalıcı olarak sizin olacaklar.

Son olarak Fransız yayıncı, kutlamalar süresince Far Cry 6 ve Rainbow Six: Siege dahil birçok oyun için ücretsiz içerikler gibi çeşitli ödüllerin oyuncuların beğenisine sunulacağı da söylenenler arasında.

Exit mobile version