Turuncu Levye Takipçileri Tercihlerini Belirtiyor!

Oyun Haberleri

Anket sonuçlarına aşağıdan ulaşabilirsiniz.


1- Aşağıdakilerden hangisine sahipsiniz?

Ankete katılanların %94’ü Windows PC sahibiyken, %26’sı PS4 ya da PS4 Pro modellerinden birisini kullanıyordu. Yeni nesil konsollardan PS5 ve Xbox Series S & X sahibi olanların oranı ise toplamda %8 olarak belirlenmiş durumda. Ayrıca artık desteği kesilmiş modellerin kullanımı da (Xbox 360, PS3, PSP, PS Vita) yaklaşık olarak %18 oranında.

2- Oyun alırken dikkat ettiğiniz faktörler neler?

Ankete katılanların neredeyse tamamı, oyun alırken en başta hikayeye dikkat ediyor. Oyuncuların %60’ından fazlası grafiklere, mekaniklere ve optimizasyona dikkat ederken, %42’si fiyatın birincil faktör olmadığını söylüyor. Oyun alırken çevrim içi mod desteğine dikkat edenlerin oranı ise yalnızca %12 seviyesinde.

3- Yakın zamanda yeni nesil konsollara geçmeyi düşünüyor musunuz? Cevabınız evet ise hangisine?

Ankete katılanların yaklaşık üçte ikisi yakın bir zamanda yeni nesil oyun konsollarına geçmeyi düşünmüyor. Geriye kalan %19’luk kısım PS5 ve varyantlarına, %12’lik kısım ise Xbox Series modellerine geçmeyi planlıyor.

4- Turuncu Levye’yi en çok hangi amaçla ziyaret ediyorsunuz?

5- Son dönemlerde aşağıdaki oyunlardan hangisini ya da hangilerini oynadınız?

6- Akıllı telefonunuzdan ya da tabletinizden oyun oynuyor musunuz?

Ankete katılanların %30’u akıllı telefonlarından ya da tabletlerinden oyun oynamazken, kalan %70 oranındaki kısım çok nadirden çok sıka kadar değişen düzeylerde oyun oynuyor.

Exit mobile version