TurkNet’ten 2022 için Umut ve Özgürlük Temalı Reklam!

TurkNet'ten 2022 için Umut ve Özgürlük Temalı Reklam!

TurkNet 2021 yılında yaşanan iyi gelişmelere odaklanan, umut ve özgürlük dilekleri taşıyan yeni reklam filmini yayınladı.

Kısa bir süre içerisinde milyonlarca görüntülemeye ulaşan reklam filmi, 2021 yılına son bir bakış atmak isteyenler için farklı bir bakış açısı getirdi.


Benzer İçerik: Ping Nedir? Nasıl Düşürülür?


TurkNet’ten 2022 Yılına Yönelik Umut ve Özgürlük Dolu Reklam Filmi!

İnternet her geçen gün hayatımızın ayrılmaz bir parçası haline doğru gelirken, TurkNet de bu gerçeği duygusal ve pozitif hisler taşıyan bir reklam filmi ile ortaya koydu.

Yalnızca birkaç gün içerisinde yüksek izlenme ve paylaşım sayılarına ulaşan reklam filmi, “Doğası Gereği Hızlı, Taahhütsüz, Özgür İnternet” söylemi ve #DoğasıGereğiÖzgür etiketi ile vurgulandı.

 

Günümüzde İnternetin hayatın tüm alanlarına yayılmış olması, onu çok daha önemli kılıyor. TurkNet, öğrenmek, üretmek, çalışmak, eğlenmek, sosyalleşmek ve hayatın içinde ne varsa daha iyi biçimde yapabilmek için özgür bir internetin gerekliliğine dikkat çekiyor.

Dünya standartlarında, kısıtlanmadan, özgür bir şekilde fiber internet deneyimini yaşamak için izleyicileri hizmetleriyle tanışmaya davet eden TurkNet, internet hizmetini geliştirerek son bir yılda yüzde 54 büyüme gerçekleştirdi.

Adresteki altyapının desteklediği maksimum internet hızını veren, 25 yıllık tecrübeye sahip ve Türk girişimi olan TurkNet, şu anda büyük şehirlerde kullanıcılara Gigabit hızında Fiber teknolojisiyle 1 Mbps bağlantı hızı sunabiliyor.

Yarının internet teknolojisi GigaFiber’in 2022’de ülkemizde çok daha yaygın olacağını da müjdeliyor. Videoyu TurkNet YouTube kanalını ziyaret ederek veya aşağıdaki bağlantıyı tıklayarak izleyebilirsiniz.

Exit mobile version