Türkiye’de PlayStation Store İndirimler Neden Kaldırıldı?

PSN indirimleri Türkiye'de neden kaldırıldı? Mega Mart indirimlerini göremiyoruz...

Sony PlayStation, başlattığı Mega Mart indirimleri ile kullanıcıların yüzünü güldürmeyi başardı ancak Türkiye kanadında Türk kullanıcılar bu indirimlerden mahrum kalmış durumda. Türkiye PlayStation Store indirimler sekmesi tamamen mağazadan kaldırıldı. Peki olayın asıl neden ne? Kullanıcılar neden indirimlerden yararlanamıyor? İşte detaylar!


İlginizi Çekebilir: PS5 özelliklerinde PC toplasak ne kadar tutar? Hesapladık


PlayStation Store İndirimler Sekmesi Kaldırıldı

Türkiye’de PlayStation Store indirimler sekmesi kaldırıldı. Dünya genelinde başlatılan Mega Mart indirimlerine ulaşmak isteyen Türk oyuncular mağazada indirimler sekmesinin kaldırıldığını fark etti. Bununla birlikte PlayStation Store üzerinden indirimli oyun bulmak neredeyse artık imkansız hale gelmiş durumda.

PlayStation Store İndirimler Sekmesi KaldırıldıKoronavirüs yüzünden günlerini evde geçirmek zorunda kalan oyuncuların böyle bir durum ile karşı karşıya kalmış olmaları haliyle birçok kişiyi öfkelendirdi. Reddit ve benzeri platformlar üzerinden şikayetlerini dile getiren oyuncular bu hatanın giderilmesini bekliyor.

PlayStation Türkiye Ne Diyor?

Peki sorunun asıl nedeni ne? Mağaza yaklaşık bir haftadır bu durumda ve PlayStation Türkiye’den henüz konu hakkında resmi bir açıklama gelmiş değil. Turuncu Levye olarak PlayStation Türkiye kanadına ulaştık ve sekmenin kaldırılmasını değerlendirdik. Paylaşılan detaylara göre indirimlerin kaldırılması oluşan bir hatadan ibaret.

Konunun ilgili kişilere iletildiğini bildiren yetkililer sorunun en kısa sürede düzeltilmesini bekliyor. PlayStation Store kontrolünün PlayStation Türkiye’de değil UK’de olduğunu da belirtmeden geçmek istemeyiz. Peki ya siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz?

Düşüncelerinizi aşağıda yer alan yorumlar kısmından bizlerle paylaşmayı unutmayın.

Exit mobile version