Türkiye’de PlayStation 4 Fiyatlarına Zam!

Şaka herhalde?

Türkiye’de PlayStation 4 fiyatlarına zam yapıldı. Ekonominin kötüye gitmesi ve iş gücünün azalması ile hayatın lüks hale geldiği ülkemizde zamlar oyun sektörüne de el atmış durumda. Peki güncel PlayStation 4 fiyatları ne? İşte detaylar!


İlginizi Çekebilir: PlayStation Store Türkiye İlkbahar İndirimleri Başladı!


PlayStation 4 Fiyatları Dudak Uçuklatıyor

Koronavirüs birçok ülke gibi Türkiye’yi de kötü etkilemiş durumda. İş gücünün azalması ve sirkülasyonun sağlanamaması nedeniyle hemen hemen her alanda yapılan zamlara şahit oluyoruz. Koronavirüs oyun sektörünü de vurdu. Türkiye’de PlayStation 4 fiyatlarına zam yapıldı.

Güncel PlayStation 4 fiyatlarını incelediğimiz zaman karşımıza Slim versiyonu için 4.000 – 5.000 TL arası uçuk fiyatlandırmalar çıkmakta. Yaklaşık 1.500 – 2.000 TL gibi bir zam söz konusu diyebiliriz. Pro versiyonlarında ise durum daha vahim.

PlayStation 4 Fiyatlarına Zam

Herhangi bir oyun dahil edilmeksizin satılan PlayStation 4 Pro’lar en az 5.500 – 7.000 TL bandında tüketicilerin beğenisine sunulmuş durumda. Söz konusu zamların kalıcı mı yoksa içerisinde bulunduğumuz koşullar dahilinde yapılan bir ”fırsatçılıktan” söz konusu mu olduğu tartışmalara açık bir konu. (Paylaşılan fiyat bilgileri konsol satışı yapan online mağazalardan alınmıştır.)

2020’nin sonunda piyasaya sürülecek olan PlayStation 5’in çıkış fiyatı henüz resmi olarak açıklanmış değil ancak mevcut nesil konsolların güncel fiyatlandırmalarına baktığımız zaman yeni nesile geçiş sürecimizin biraz sancılı olacağı gerçeğini de göz ardı etmemek gerek.


Peki ya siz yapılan bu zamlar hakkında ne düşünüyorsunuz? Düşüncelerinizi aşağıda yer alan yorumlar kısmından bizlere aktarmayı unutmayın sevgili Turuncu Levye takipçileri.

 

 

Exit mobile version