Türk Taktiksel FPS Oyunu Contain, Bu Ay İçerisinde Çıkıyor!

Erken Erişim aşaması ile geliyor!

Türk Taktiksel FPS Oyunu Contain, Bu Ay İçerisinde Çıkıyor!

İlk Türk taktiksel FPS oyunu Contain, yakın bir zamanda satışa sunulacak. Çıkış tarihi ve daha pek çok bilgiye haberimizden ulaşabilirsiniz.


İlginizi Çekebilir: Honor of Kings Türkiye’ye Geliyor: Ön-Kayıt Yaptırmayı Unutmayın!


Bildiğiniz gibi Türk oyun geliştiricileri, artık oyun sektöründe hiç olmadıkları kadar etkinler ve zaman içerisinde de son derece kaliteli oyunlar ile karşılaşmıştık. Hiç şüphe yok ki, gelecekte akılda kalan oyun sayısı da gözle görülür oranda artacaktır. Haberimize konu olan Türk taktiksel FPS oyunu Contain de bunlardan bir tanesi olmaya hazırlanıyor.

Türk Taktiksel FPS Oyunu Contain ile Buluşmaya Az Kaldı!

SinginGiant tarafından hem geliştirilen hem de yayınlanacak olan Contain, 16 Ocak 2024 Salı günü Erken Erişim aşamasında biz oyuncular ile buluşacak. Şu an için nihai sürümünün ne zaman çıkacağı belirsiz; çünkü, geliştirici ekip tarafından Steam sayfasında belirtilene göre sağlam bir yapıya ulaşana kadar Erken Erişim aşamasında kalacakmış.

Tercihen tek başınıza veya çevrimiçi olarak dört oyuncuya kadar eşli oynayabileceğimiz oyunda, ekibimizi oluşturacak ve uzaydan gelen çeşitli anomaliler ile savaşacak ve kontrolümüz altına almaya çalışacağız.

Türkçe dil desteğinin bulunacağı Contain, oynanış tarafında derinlemesine karakter ve teçhizat özelleştirme imkanı sunacak. Bu sayede, karakterimizin temel kıyafetlerini ve silahlarımızdaki her bir eklentinin yerleşimini kendimiz ayarlayabileceğiz.

Erken Erişim süresi boyunca daha fazla görev, silah, karakter, içerik, kullanıcı arayüzü ve deneyimi eklenecek iken, hikaye de bu süreçte genişletilecekmiş. Son olarak, nihai sürüme geçiş sonrasında Erken Erişim için biçilen fiyatta artış olacağından dolayı bu süreçte satın almanız sizin yararınıza olacaktır.

Exit mobile version