Tüm Dijital İhtiyaçlar Tek Platformda: eTail.com.tr (God of War PC Hediyeli!)

Şu sıralar oyun kodları ya da hediye kartları gibi dijital bir ürün satın almak istediğinizde karşınıza çok sayıda platform çıkıyor ve farklı ihtiyaçlar için farklı platformları kullanmak, e-posta kutusunda gereksiz bir kalabalık yaratıyor.

İşte tam bu noktada, tüm dijital ihtiyaçlarınızı tek bir platform üzerinden karşılamaya odaklanan eTail.com.tr devreye giriyor. Dijital oyun kodlarından hediye kartlarına, oyun içi ürünlerden yazılım lisanslarına kadar geniş bir skalada hizmet sunan eTail.com.tr, hızlı ve güvenilir bir altyapıya sahip.

Ticaret Bakanlığı Elektronik Ticaret Bilgi Sistemi’nde doğrulanmış bir internet sitesi olan eTail.com.tr;

gibi birden fazla kategoriyi bünyesinde barındırıyor.

PC Oyunları kategorisi altında yüzlerce farklı bilgisayar oyununa ve bunların yan içeriklerine ulaşabiliyorsunuz. İsterseniz alfabetik sırayla görüntüleyebileceğiniz listeyi, isterseniz de indirimlere, popülerliğe ya da en yenilere göre listeleyebiliyorsunuz.

Tüm Dijital İhtiyaçlar Tek Platformda: eTail.com.tr

Üstelik şu anda devam etmekte olan Efsane Cuma indirimleri ile bilgisayar oyunlarında %70’e varan indirimlerden faydalanabiliyorsunuz.

Örneğin God of War’un PC sürümü Steam’da 329,0 TL fiyat etiketine sahipken, eTail.com.tr’de Efsane Cuma indirimleri dahilinde 197,40 TL fiyat etiketi ile satılıyor. Detroit: Become Human Steam’de ve Epic’te 142 TL iken, eTail.com.tr’de yalnızca 113,60 TL.

Ayrıca indirimli oyunlar yalnızca bunlarla kısıtlı değil.

Ayrıca platform üzerinde Steam, PS Store, Microsoft Store, App Store ve Play Store başta olmak üzere pek çok platformun hediye kartları ve içerik paketleri de yer alıyor.

eTail.com.tr’nin tüm dijital ihtiyaçları tek bünyede toplayan bir platform olduğunu söylemiştik: Sunulan içerikler oyun kodları ve hediye kartları ile kısıtlı kalmıyor ve platformda geniş bir e-pin kütüphanesi de bulunuyor.

Oyuncular başta League of Legends, Apex Legens, Fortnite, Free Fire, Mobile Legends, PUBG ve Roblox gibi popüler yapımlar olmak üzere pek çok oyuna dair e-pinleri bulabiliyor ve satın alabiliyor.

Office ve PD Howler gibi çeşitli yazılım ihtiyaçlarınıza da çözümler sunan eTail.com.tr, henüz kendi bünyesinde yer almayan yazılımları satın alabilmeniz için de Microsoft Store kartları sunuyor.

Hediye ve Katılım Şartları

TuruncuLevye x eTail

1- Etkinliğe katılmak için gerekli bilgileri doldurmanız gerekmektedir.

2- Etkinlikte dağıtılan PC sürümü, çıkış tarihi itibarıyla katılımcıların e-posta adreslerine gönderilecektir.

3- Kazananlar, gönderilen e-postalara 2 gün içerisinde cevap vermemeleri durumunda, haklarını kaybedeceklerdir.

4- Etkinliğe katılmak için ilk olarak İsim ve E-Posta adresinizi girmelisiniz.

5- eTail internet sitesine kayıt olmak 10 katılım hakkı daha kazandırır.

6- Turuncu Levye Twitter adresini takibe almak 1 çekiliş hakkı daha kazandırır.

7- Turuncu Levye Instagram adresini takibe almak 1 çekiliş hakkı daha kazandırır.

8- Çekiliş Gleam.io adresi üzerinden otomatik olarak tamamlanacaktır. Kazananlar sistem tarafından otomatik olarak seçilecektir. Elle müdahale mümkün değildir.

Exit mobile version