Trine 5: A Clockwork Conspiracy Çıkış Tarihi Duyuruldu

Yeni Trine macerası, önümüzdeki ay başlıyor!

Trine 5 A Clockwork Conspiracy Çıkış Tarihi Duyuruldu

Frozenbyte tarafından geliştirilen ve THQ Nordic tarafından da yayınlanacak olan yeni Trine oyunu, Nisan ayı içerisinde duyurulmuştu. Bugün Pontius the Knight için yayınlanan yeni fragman ile Trine 5: A Clockwork Conspiracy çıkış tarihi de ortaya çıktı.


İlginizi Çekebilir: Counter-Strike 2 Çıkış Tarihi Hakkında İpuçları


Şimdiye kadar olan en aksiyon dolu ve en büyük maceranın bizlere sunulacağı oyunda, bu defa itibarları zedelenmiş, sevdikleri tehlikeye düşmüş ve sahip oldukları büyülü güçleri de tehlikeye düşmüş olan karakterlerimiz Amadeus, Zoya ve Pontius ile Clockwork ordusuna karşı zorlu bir mücadeleye girecek ve diyara huzur ve adalet getirmeye çalışacağız.

Trine 5: A Clockwork Conspiracy Çıkış Tarihi Belli Oldu

PC (Steam), PlayStation 4, PlayStation 5, Switch, Xbox One ve Xbox Series için geliştirilen oyun için Pontius karakterine odaklı yeni bir fragman yayınlandı. Ayrıca oyunun 31 Ağustos 2023 tarihinde satışa sunulacağı da müjdelendi.

Yaklaşık iki dakika uzunluğundaki fragmanda, karakterimizin oynanış stiline yakından bakıyoruz. Klasik olarak kılıç ve kalkan ikilisini etkin bir şekilde kullanabilmemizin yanı sıra, kalkanımız ile diğer karakterlerin yüksek bir yere çıkabilmesine yardım ediyor, ışını yansıtarak ve suyun akışını yönlendirerek çeşitli engelleri aşabiliyor, gelen saldırıları geri gönderebiliyor ve bir nevi paraşüt ve sörf tahtası gibi kullanabiliyoruz. Bunların yanı sıra kılıcımız ile düşmanları doğrayabiliyor iken, özel gücümüz ile kendimizden bir kopya yaratabiliyoruz da.

 

En Düşük Gereksinimler

Önerilen Gereksinimler

Exit mobile version