Total War: Warhammer 3 Sistem Gereksinimleri Duyuruldu

Geliyor gelmekte olan...

Total War Warhammer 3 Sistem Gereksinimleri Duyuruldu

Creative Assembly tarafından yapılan açıklama ile Total War: Warhammer 3 sistem gereksinimleri ortaya çıktı. Toplamda 120 GB boş alana ihtiyaç duyacak olan oyun, oynanabilmek için ne seviyede bir sisteme ihtiyacınız olacak? Detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir: GRID Legends için Sistem Gereksinimleri Belli Oldu


2021 yılının Şubat ayında duyurulmuş ve Warhammer ve Warhammer 2 oyunlarını takip edecek olan yeni Total War, 17 Şubat 2022 tarihinde PC için satışa sunulacak.

Total War: Warhammer III selefleri gibi sıra tabanlı strateji ve gerçek zamanlı taktik oynanışına dayalı olacak. Ordularımızı harita üzerindeki hareket ettirmek ve yerleşke yönetimi sıra tabanlı olarak gerçekleşir iken, savaşlarda ise gerçek zamanlı oynanış sunulacak. Yapay zeka tarafından yönetilen topluluklar ile diplomatik ilişkilere ve savaşlara gireceğimiz ana senaryo modunun yanı sıra, hem özel gerçek zamanlı hem de çevrim içi çok oyunculu savaşlara girebileceğiniz bir mod da bizleri bekleyecek.

Total War: Warhammer 3 Sistem Gereksinimleri Detayları

Creative Assembly tarafından geliştirilen ve SEGA tarafından da yayınlanacak olan Total War: Warhammer 3 için açıklanan sistem gereksinimlerine bakılırsa, en aşağı Intel i3 veya Ryzen 3 serisi bir işlemcili, NVIDIA GTX 900, AMD RX 400 veya Intel Iris Ye serisi ekran kartlı ve 6 GB bellekli bir bilgisayar işinizi görecektir. Eğer bütünleşik bir ekran kartı kullanıyorsanız, belleğinin 8 GB olması gerektiği söyleniyor. Bütün detaylar için aşağıya bakabilirsiniz.

Total War: Warhammer 3 Sistem Gereksinimleri

En Düşük Gereksinimler

İşletim Sistemi: Windows 7 64-bit

Önerilen Gereksinimler

Exit mobile version