Total War: Troy Oynanış Videosu Yayınlandı

Total War: Troy oynanış videosu gün yüzüne çıktı.

total war troy oynanış videosu

Total War: Troy oynanış videosu, resmi kanallar üzerinden yayınlandı. Total War serisinin spin-off yapımlarını barındıran A Total War Saga tarafına eklenecek son oyun olan Troy, geçtiğimiz günlerde ilginç haberlerle gündeme gelmişti.

Creative Assembly, bugüne kadar geliştirdiği inanılmaz Total War oyunlarıyla gönlümüze taht kurmayı başarmıştı. Empire: Total War ya da Medieval Total War gibi yapımlarla Grand Strategy türünün en iyi örneklerini veren stüdyo, sonrasında çalışmalarını tam gaz devam ettirmişti.

Total War serisinin hayranlarının karşısına son olarak Total War: Three Kingdom ile çıkan Creative Assembly, yakın zaman önce Total War: Troy duyurusunu yapmıştı. Hepimizin yakından bildiği Truva Savaşı konulu oyun, A Total War Saga serisi içerisindeydi.


İlginizi çekebilir: Epic Games Store’un ücretsiz dağıtığı oyunların tamamı


Total War serisinin ana oyunlarının yanında, küçük ve belirli konulara odaklanan oyunlar da çıkarmaya başlayan stüdyo, bu tür spin-off yapımlara Total War Saga demeye başlamıştı. Bu seriye eklenen Troy, son olarak iki gün önce Epic Games Store kampanyası ile gündeme düşmüştü.

Epic Games Store, yaptığı açıklama ile serinin son oyununun 1 yıl süreyle kendilerine özel olacağını açıklamıştı. Sadece Epic üzerinden satın alınabilecek oyun için verilen bir başka müjde ise ücretsiz olacak olmasıydı. Açıklamaya göre 13 Ağustos günü çıkış yapacak olan oyun, çıkış gününde ücretsiz olarak dağıtılacaktı. Bir gün süreyle ücretsiz olan oyunu kütüphanelerine ekleyenler, istedikleri kadar ücretsiz oynayabileceklerdi.

Total War: Troy oynanış videosu gösterildi

Şaşırtıcı kampanyası ile merakla beklenen oyunlar arasına adını yazdıran A Total War Saga: TROY için ilk oynanış videosu bugün yayınlandı. Videoda oyunun haritası, birlikler, oynanış dinamikleri ve grafikler gibi birçok detay gün yüzüne çıktı.

Oyunun hikayesi ise Troya prensi Paris’in Sparta kraliçesi Helen’i kaçırması ve bundan haberdar olan Kral Menelaos’un da her ne pahasına olursa olsun eşini geri getirmeye yemin etmesiyle başlıyor. A Total War Saga: TROY, tercihinize göre Troya veya Yunanistan tarafında yer almanıza olanak tanıyacak. Haliyle savaşı her iki perspektiften de görebileceksiniz. Akhilleus, Hektor, Paris ve Menelaus dahil sekiz simgesel kahramandan bir tanesini alarak, sıra tabanlı strateji ile gerçek zamanlı taktiklerin bir araya getirildiği oynanış ile Troya krallığını kurtarmak veya fethetmek için savaşacaksınız. Diğer bir deyişle, savaşın kaderini belirleyen doğrudan siz olacaksınız ki bunda eylemlerinizin gidişatı etkileyebileceğini de söylemeden geçmeyelim.

Oyunun videosunu en yukarıdan izleyebileceğiniz gibi oyun hakkında yorumlarınızı Turuncu Levye Facebook grubu üzerinden yapabilirsiniz. Hepinizi grubumuza bekliyoruz!

Exit mobile version