Total War: Three Kingdoms Game Pass’e Geliyor

Bakalım aktif oyuncu sayısı yeniden yükselişe geçecek mi?

Total War Three Kingdoms Game Pass'e Geliyor

Microsoft tarafından yapılan duyuru ile Total War: Three Kingdoms Game Pass servisine geliyor. PC kullanıcıları için eklenecek olan oyunun geliş tarihi de belli oldu. Detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir: Game Pass Önümüzdeki On İki Ay Coşturacak!


2019 yılı içerisinde satışa sunulmuş olan ve sıra tabanlı strateji ile gerçek zamanlı strateji türlerinin bir araya geldiği oyun, M.S. 190 yılındaki Antik Çin topraklarına gittiğimiz bir senaryoyu işliyor. Parçalanmış bir halde olan ülke, yeni imparator ve yaşam biçimi için bekleyişte ve oyuncular olarak biz de, on iki savaş lordu arasından seçimimizi yaptıktan sonra toprakları tekrardan bir bütün haline getirecek ve bize karşı duranlar ile mücadeleye girişiyoruz.

Bir hatırlatma yapmak gerekirse, çıkışının üzerinden geçen iki yıl boyunca desteklenen Total War: Three Kingdoms için geçtiğimiz sene içerisinde desteğin sonlandırıldığı ve daha indirilebilir içerik yayınlanmayacağı duyurulmuştu. Haliyle oyuncular tarafından da olumsuz tepkiler gelmiş, oyun bir hayli geri planda kalmış ve beraberinde de aktif oyuncu sayısında ciddi bir düşüşler yaşanmıştı.

Total War: Three Kingdoms Game Pass Servisine Gelecek

Görünüşe göre SEGA ve Creative Assembly oyunu eski günlerine döndürmek istiyorlar ve bu bağlamda da Microsoft ile anlaşarak 21 Haziran 2022 tarihi itibarıyla Game Pass servisi üzerinden de oyuncular ile buluşturma kararı aldılar. Bakalım bu durum aktif oyuncu sayısında bir değişim yaşanmasını sağlayacak mı? Hep birlikte göreceğiz.

Total War: Three Kingdoms Sistem Gereksinimleri

En Düşük Gereksinimler

Önerilen Gereksinimler

 

Exit mobile version