Tomb Raider Animesi Fragmanı Yayınlandı

2021 yılında duyurulmuştu...

Tomb Raider Animesi Fragmanı Yayınlandı

Netflix DROP 01 etkinliğinde gösterilenler arasında Tomb Raider animesi fragmanı da bulunuyor. 2021 yılında duyurulmuş olan anime serisinin aynı zamanda ne zaman yayınlanacağı da açıklandı.


İlginizi Çekebilir: Tomb Raider Oyunlarının Remastered’ları Geliyor


Tomb Raider Animesi Fragmanı ile Karşımızda

Her ne kadar Tomb Raider Japonya kökenli bir seri olmasa da, anime olarak izlemek elbette ayrı bir tat olacaktır. 2021 yılında yapılan duyurunun ardından, dizideki Lara Croft’un Hayley Atwell’ın (Marvel Sinematik Evreni ve Mission: Impossible – Ölümcül Hesaplaşma) tarafından seslendirileceği de açıklanmıştı. Bugün ise Tomb Raider: The Legend of Lara Croft adı altında 2024 yılında yayınlanacak Tomb Raider animesi tanıtım fragmanı ile karşımıza çıktı.

Fragmanda da görebileceğiniz üzere anime, görünüşe göre 2018 yılında çıkan Shadow of the Tomb Raider ile sonlanan üçlemenin sonrasındaki bir zamanda geçecek. Bizleri nasıl bir hikayenin beklediğine dair pek bir şey sunulmuyor, ama görsel tarzı ve aksiyon sekansları ile dikkat çektiğini söyleyebiliriz. Karakterimizin saldırıya hazırlanması ile başlayan fragmanda, gizemli bir mağaraya inişimizi, duvara çizilmiş resimleri, kanatlı efsanevi bir yaratığı ve 2013 yılında çıkan oyundaki karakterlerin bulunduğu bir resmi görebiliyoruz.

Ayrıca Shadow of the Tomb Raider oyununda Jonah karakterini canlandıran Earl Baylon, anime serisinin kadrosunda da yer alacak ve aynı karakteri bir kez daha seslendirecek. Bununla birlikte Tomb Raider Chronicles, Legend ve Underworld oyunlarında karşımıza çıkan Zip de anime serisinde karşımıza çıkacak ve bahsi geçen oyunlarda olduğu gibi yine Allen Maldonado tarafından seslendirilecek.

Exit mobile version