The Witcher 3’ün Yeni Nesil Versiyonu Ertelendi

Üzdün bizi CD Projekt RED...

The Witcher 3'ün Yeni Nesil Versiyonu Ertelendi

The Witcher 3’ün yeni nesil versiyonu için bekleyişte olan takipçilerimiz için üzücü bir haberimiz var. CD Projekt RED tarafından yapılan duyuru ile oyunun PlayStation 5 ve Xbox Series versiyonları belirsiz bir tarihe ertelendi. Peki erteleme nedeni ne oldu? Detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir: Cyberpunk 2077 Genişletme Paketleri Çalışmaları Devam Ediyor


Hatırlayacağınız üzere Aralık ayı içerisinde Polonya menşeli stüdyo tarafından yapılan bir duyuru ile mevcut nesil için çıkacak olan The Witcher 3: Wild Hunt, Cyberpunk 2077 ile bu yılın ikinci çeyreğine ertelenmişti. Gerekçe olarak ise gelişimi inceleyen ekibin önerilerinin uygulamaya konulmak istenmesiydi.

The Witcher 3’ün Yeni Nesil Versiyonu Başka Bahara Kaldı

Henüz net bir çıkış tarihi olmasa da yılın ikinci çeyreğine girmemizle birlikte bir bildiri yayınlayan CD Projekt RED, The Witcher 3: Wild Hunt’ın PlayStation 5 ve Xbox Series versiyonlarının belirsiz bir tarihe ertelendiğini duyurdu.

“Kurum içi geliştirme ekibimizin The Witcher 3: Wild Hunt’ın yeni nesil versiyonu üzerindeki kalan işi yürütmesine karar vermiştik. Halihazırda yapılacak olan işin kapsamını değerlendiriyoruz ve bu nedenle de ikinci çeyrekteki çıkış tarihini yeni bir duyuruya kadar erteledik. Mümkün olan en kısa sürede sizi bilgilendireceğiz. Anlayışınız için teşekkür ederiz.”

2020 yılının Eylül ayında yapılan resmi açıklama ile The Witcher 3: Wild Hunt oyununun yeni nesilde Işın İzleme teknolojisi ve daha hızlı yükleme süreleri gibi hem görsel hem de teknik anlamda gelişme kaydederek karşımıza geleceği söylenmişti.

Ana oyuna ek olarak, yayınlanan genişletme paketlerini, on altı indirilebilir içeriği ve bütün sürüm güncellemelerini içerecek. Eğer The Witcher 3: Wild Hunt oyununun PC, PlayStation 4 veya Xbox One versiyonuna sahipseniz, ücretsiz olarak yeni nesil versiyonuna yükseltme yapabileceksiniz. Tercihen doğrudan PlayStation 5 veya Xbox Series X veya yeni nesil PC versiyonunu satın alabilmeniz de mümkün olacak.

Exit mobile version