The Witcher 3 Yeni Nesil Sürümü Bu Yıla Yetişecekmiş

CD Projekt RED, beklenen sürümün bu yıl geleceğini müjdeledi!

The Witcher 3 Yeni Nesil Sürümü Bu Yıla Yetişecekmiş

Polonya menşeli geliştirici tarafından yapılan yeni duyuru ile The Witcher 3 yeni nesil sürümü bu yılın son çeyreğinde yayınlanmış olacak. Eğer halihazırda sahipseniz, ek ücret ödemeden yükseltme yapabilmeniz mümkün olacak. Detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir: CD Projekt RED Yeni Oyun Çalışmalarına Başlamış


Merakla beklenen The Witcher 3 yeni nesil güncellemesi, bir önceki duyuru ile belirsiz bir zamana ertelenmişti. Polonya menşeli stüdyo tarafından erteleme kararına ilişkin olarak, yapılan için kapsamının değerlendirildiği söylenmişti.  

The Witcher 3 Yeni Nesil Sürümü Yılın Son Çeyreğinde Çıkacak

CD Projekt RED tarafından The Witcher Twitter hesabı üzerinden yapılan yeni paylaşım ile üçüncü oyunun PlayStation 5 ve Xbox Series uyumluluk güncellemelerinin bu yılın dördüncü çeyreğinde yayınlanacağı müjdelendi. Şu an için net bir tarih verilememiş olsa da, muhtemelen Summer Game Fest sırasında yapılacak yeni bir duyuru ile takvimden işaretleyeceğimiz net tarih de ortaya çıkacaktır diye düşünüyoruz. 

Yeni nesil sürüm, ana oyun ve çıkışı sonrasında yayınlanan genişletme paketlerinin tamamını, on altı indirilebilir içeriği ve bütün sürüm güncellemelerini içerecek. Eğer The Witcher 3: Wild Hunt oyununun PC, PlayStation 4 veya Xbox One versiyonuna sahipseniz, ücretsiz olarak yeni nesil versiyonuna yükseltme yapabileceksiniz. Tercihen doğrudan PlayStation 5 veya Xbox Series X veya yeni nesil PC versiyonunu satın alabilmek gibi bir seçeneğinizin olacağını da söylemeden geçmeyelim. 

Yeni nesil sürümde, ayrıca güncellenmiş kutu görseli ve Netflix servisinde yayınlanan diziden esinlenilerek hazırlanmış ücretsiz indirilebilir içerikler de oyuncuların beğenisine sunulacak. 

The Witcher 3 Konusu 

Oyunun konusuna göre Nilfgaard İmparatorluğu Kuzey Krallığı’na saldırarak büyük bir tahribata yol açıyor. Geleceğin ne getireceğiniz bilinmediği bir zamanda, dünya büyük bir kargaşanın içerisindeyken daha karanlık ve daha ölümcül bir güç ortaya çıkıyor. Wild Hunt (Vahşi Av) adı verilen bu uhrevi güç özellikle bir kişiyi aramaktadır. O da kendisini Geralt’a adanmış olan bireysel bir Kader, Geralt’ın akrabası olduğunu düşündüğü bir ruhtur. 

Exit mobile version