The Witcher 3: Wild Hunt Sistem Gereksinimleri – (PC)

The Witcher 3: Wild Hunt Sistem Gereksinimleri Neler?

The Witcher 3: Wild Hunt Sistem Gereksinimleri (PC) – CD Projekt RED tarafından yayınlanan Witcher 3 hangi donanımlara ihtiyaç duyuyor? İşte konu hakkında merak ettiğiniz tüm detaylar!


Benzer İçerik: The Witcher 3 Oynamadan Önce Tanımanız Gereken Karakterler


The Witcher 3: Wild Hunt Sistem Gereksinimleri Neler?

Geçtiğimiz haftalarda yayınlanan The Witcher dizisi ile birlikte Witcher 3’e olan ilgi de hızlı bir şekilde artış gösterdi. Peki Witcher 3 hangi donanım bileşenlerine ihtiyaç duyuyor? Şimdi bu soruya daha yakından göz atalım.

The Witcher 3: Wild Hunt Minimum Sistem Gereksinimleri

Eğer The Witcher 3 oynamak istiyorsanız sahip olmanız gereken minimum sistem gereksinimleri bunlar. Ancak daha yüksek bir grafik kalitesi ve daha yüksek akıcılık istiyorsanız tavsiye edilen sistem gereksinimlerine sahip olmanızda fayda var.

The Witcher 3: Wild Hunt Tavsiye Edilen Sistem Gereksinimleri

Eğer bu donanım bileşenlerine veya daha iyisine sahipseniz daha akıcı ve daha iyi grafiklerle birlikte oyun deneyimi sürmeniz mümkün olacaktır.

The Witcher 3: Wild Hunt Sistem Gereksinimleri (PC) Turuncu Levye

The Witcher 3: Wild Hunt Konusu

CD Projekt RED tarafından geliştirilen The Witcher 3: Wild Hunt, Rivialı Geralt’ın yaşadığı destansı maceraları konu ediniyor.

Etkileyici grafikler ve sürükleyici hikayenin usta bir ahenk ile buluştuğu ana görevler ve hatta yan görevler, oyundan aldığınız keyfi birkaç kat artırarak keyifli saatler geçirmenizi sağlıyor.

Serinin ikinci oyununa kıyasla otuz kat daha büyük bir harita ile gelen üçüncü oyun, aslında her bir köşesi ince detaylar ile kurgulanmış bir yapıya sahip. Bununla birlikte bu büyük haritada at sürmenin verdiği keyfin oldukça müthiş olduğunu söyleyebilirim.


Oyunu İndirin


Nitekim oyunun aldığı pek çok ödül de bunları doğrular durumda.

Oyunun tamamı yaklaşık seksen saatlik bir senaryoya sahip. Bu açıdan uzun uzun vakitler geçirebilir ve Rivialı Geralt’ın Ciri’yi bulmasına yardımcı olabilirsiniz.

Peki siz hazırladığımız bu yazı hakkında ne düşünüyorsunuz? Sizin bilgisayarınız Witcher 3’ü başarılı bir şekilde kaldırabiliyor mu? Konu hakkındaki görüşlerinizi hemen aşağıda yer alan yorumlar sekmesinden bizlerle paylaşmayı unutmayın.

Exit mobile version