The Witcher 3’ü Konsolda Alanlar PC’de Ücretsiz Oynayabilecek

Kehanetin Çocuğu'nun izini sürmek...

CD Projekt, GOG üzerinden The Witcher 3: Wild Hunt‘ı ücretsiz şekilde oyuncuların beğenisine sundu. Söz konusu ücretsiz erişim hakkı 23 Haziran 14:00’a kadar geçerli olacak. Oyunu belirtilen son tarih öncesinde kütüphanenize ekleyip kısıtlama olmadan deneyimleyebilirsiniz. Peki oyun bizlere neler sunuyor? The Witcher 3: Wild Hunt kısa süreliğine ücretsiz. İşte detaylar!


İlginizi Çekebilir: Acun Medya ve CD Projekt Arasında Neler Oluyor? (Video)


The Witcher 3: Wild Hunt Ücretsiz Oldu

CD Projekt, GOG üzerinden The Witcher 3: Wild Hunt‘ı ücretsiz şekilde oyuncuların beğenisine sundu. The Witcher 3: Wild Hunt’a PS4, Xbox One, Epic Games, Steam ve Origin platformların herhangi birinde sahipseniz oyunun GOG versiyonuna da ücretsiz bir şekilde sahip olabilirsiniz.

Çevrenizde henüz oyunu deneyimlememiş arkadaşlarınız varsa bu ücretsiz sürümü direkt olarak onlara da gönderebilir, hediye edebilirsiniz. Söz konusu ücretsiz erişim hakkı 23 Haziran 14:00’a kadar geçerli olacak. Oyunu belirtilen son tarih öncesinde kütüphanenize ekleyerek kısıtlama olmadan deneyimleyebilirsiniz.

The Witcher 3 Wild Hunt Kısa Süreliğine Ücretsiz

Oyunun ücretsiz kopyasına sahip olmak isteyen oyuncuların GOG Galaxy 2.0’ı indirmesi ve oyuna sahip olduğu platformu GOG Galaxy 2.0’a bağlaması gereklidir. Eşleştirme işleminin tamamlanması ile DRM-free GOG versiyonu kütüphaneye eklenecek ve kupalar, başarımlar dahil tüm ilerleme profile aktarılacak.

İlgili indirme sayfasına buradan ulaşabilirsiniz.

Oyun Hakkında: Kuzey Diyarlarında savaş devam ederken, hayatının işini alıyorsun. Dünyanın seyrini değiştirebilecek, yaşayan bir silah olan Kehanetin Çocuğu’nun izini sürmek. The Witcher 3: Wild Hunt çıktığından bu yana 250’den fazla Game of the Year ödülü alarak klasiklerin arasına girmeyi başardı.

The Witcher 3: Wild Hunt, nefes kesici bir görsel evrende geçen, anlamlı tercihler ve etkili sonuçlarla dolu öykü tabanlı, yeni nesil açık dünya rol yapma oyunudur. The Witcher’da ticaret şehirleri, tehlikeli dağ geçitleri ve keşfedilmeyi bekleyen unutulmuş büyük mağaralarla dolu geniş bir açık dünyada kehanetin çocuğunu bulma görevi verilmiş profesyonel bir canavar avcısı olursunuz.


Peki ya siz The Witcher 3: Wild Hunt kısa süreliğine ücretsiz haberimiz hakkında ne düşünüyorsunuz? Düşüncelerinizi aşağıda yer alan yorumlar kısmından bizlerle paylaşmayı unutmayın. Turuncu Levye Facebook grubumuz açıldı! Tüm Levye takipçilerini grubumuza bekleriz.

Exit mobile version