The Witcher 3. Sezon için Sevindiren Haber!

Yanlış yazmadık, üçüncü sezon.

Geçtiğimiz yılın sonunda yayınlanan The Witcher hem ülkemizde hem de dünyanın dört bir yanında oldukça beğenilmişti. Dizinin ikinci sezonu ile ilgili belirsizliklerin sürdüğü şu günlerde The Witcher 3. Sezon ile ilgili bazı yeni raporlar ortaya çıktı. Peki bu raporlar bizlere neler anlatıyor? İşte konu hakkında merak edilen tüm detaylar!


İlginizi Çekebilir: Epic Games’in Yeni Ücretsiz Oyunu Belli Oldu!


The Witcher 3. Sezon Onaylandı mı?

The Witcher’ın ilk sezonu, özellikle oyunu sevenler için oldukça heyecanlı geçmişti ve bu noktada gözler ikinci sezonda. Şimdilik ikinci sezonla ilgili bildiklerimiz kısıtlı bir yapıda ancak bazı yeni raporlarla birlikte üçüncü sezon hakkında bazı yeni bilgilere sahibiz.

Games Radar tarafından da onaylanan yeni bir rapora göre dizinin üçüncü sezonu onaylanmış gibi gözüküyor. Yani ikinci sezonun ardından muhtemelen üçüncü sezonla da karşılaşacağız ki, dizi popülaritesini korumaya devam ederse çok daha uzun yıllar boyunca ekranlarda kalabilir.

witcher dizisi geralt

Ufak bir hatırlatma olması adına dizinin ikinci sezonu hala yapım aşamasında ve pandemi nedeni ile ufak gecikmeler yaşayacak gibi gözüküyor. Her halükarda yeni sezonla önümüzdeki senenin başlarında karşılaşmayı bekliyoruz ve bu noktada üçüncü sezonun da 2022 yılında yayınlanabileceğini düşünebiliriz.


Peki siz bu gelişmeler hakkında ne düşünüyorsunuz? Siz dizinin ilk sezonunu izlediniz mi ve beğendiniz mi? Bu konu hakkındaki görüşlerinizi hemen aşağıda yer alan yorumlar sekmesinden bizlerle paylaşmayı unutmayın.

Exit mobile version