The Witcher 3’te Gerçekçilik Sınırları Zorlandı

Görsel şölene hazır olun!

The Witcher 3'te Gerçekçilik Sınırları Zorlandı

Digital Dreams, yine muazzam bir sonuca imza attı. Yüzden fazla mod ile The Witcher 3’te gerçekçilik sınırları zorlandı. Peki ortaya nasıl bir sonuç çıktı? Detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir: The Witcher 3 Yeni Nesil Sürümü Bu Yıla Yetişecekmiş


Mod üreticisi dostu geliştiriciler ve yayıncılar olsun, satışa sundukları oyunlar rahatlıkla deneme tahtasına döndürülebiliyor. Haliyle “Acaba şu karakter bu oyuna gelse nasıl olurdu?” ve “Şu modları yüklesem nasıl bir sonuç alırım?” dahil birçok sorunun cevabını alabiliyoruz. Hem de o modlar, harcanan emekler boşa gitmeden yaşamına devam edebiliyor. Evet, sana söylüyoruz Rockstar Games.

The Witcher 3’te Gerçekçilik Sınırları Görsel Şölen Yaşattı

Bildiğiniz gibi Digital Dreams Youtube kanalı, bir önceki nesilde değil de mevcut nesilde çıkmış gibi görünen Red Dead Redemption 2, Grand Theft Auto 5 ve daha birçok popüler için yaptığı deneylerin sonuçlarını paylaşmış ve ağzımızı açık bırakmıştı. Bu haberimizde, The Witcher 3: Wild Hunt’te sınırların zorlanması durumunda nasıl bir sonucun çıkacağı görme şerefine nail oluyoruz.

Reshade Işın İzleme ve yüzden fazla modun yeni The Witcher 3: Wild Hunt videosunda, ayrıca BlitzFX ön plana çıkartılmış. BlitzFX, modern görsellik sunum tekniklerini oyuna entegre eden grafiksel bir revizyon mod paketi oluyor. Gölgelendirmeleri keskinleştirmesinin yanı sıra, güneşin ve suyun sunumunu ve bitki örtüsü ile ton haritalamayı iyileştiren bu paket, diğer bazı içerikler ile desteklenmesi durumunda harikalar yaratabiliyor ve gözlerimize görsel şölen yaşatabiliyor.

BlitxFX’in yanı sıra, içerik üretici Digital Dreams tarafından Phoenix Lighting Mod ile Beyond All Limits Reshade Ray Tracing Mod ile kullanmış. Ayrıca kullanılan yüzden fazla modun listesine de buradan göz atabilirsiniz.

The Witcher 3: Wild Hunt Hakkında

Açık dünya oynanışa yeni bir soluk getiren aksiyon-rol yapma oyunu, 2015 yılı içerisinde PC, PlayStation 4 ve Xbox One ve geçtiğimiz Ekim ayında da Switch için satışa sunulmuştu. CD Projekt RED tarafından Hearth of Stone ve Blood and Wine genişletme paketleri dahil içerik anlamında bir hayli desteklenen The Witcher 3: Wild Hunt, bir süre sonra Türkçe arayüz ve dil desteğine de kavuşmuştu.

Oyunun konusuna göre Nilfgaard İmparatorluğu Kuzey Krallığı’na saldırarak büyük bir tahribata yol açıyor. Geleceğin ne getireceğiniz bilinmediği bir zamanda, dünya büyük bir kargaşanın içerisindeyken daha karanlık ve daha ölümcül bir güç ortaya çıkıyor. Wild Hunt (Vahşi Av) adı verilen bu uhrevi güç özellikle bir kişiyi aramaktadır. O da kendisini Geralt’a adanmış olan bireysel bir Kader, Geralt’ın akrabası olduğunu düşündüğü bir ruhtur.

Exit mobile version