The Witcher 2. Sezon Başlıyor

Geralt of Rivia Geri Dönüyor.

Netflix‘in beğenilen dizi The Witcher 2. sezonu başlıyor. Böylelikle beyaz saçlı prensimiz Geralt of Rivia maceralarına kaldığı yerden devam ediyor. The Witcher’ın ikinci sezon fragmanına baktığınızda bazı ipuçları var gibi görünsede öncelikle dizide ki diğer isim Ciri’ye odaklanıyor. Ama bir kaç defa izlediğinizde bazı ipuçları yakalayabilirsiniz. Benden söylemesi.


The Witcher:2. Sezon Fragmanı


The Witcher Dizisinin Hikayesi

Polonyalı yazar Andrzej Sapkowski‘nin romanlarından uyarlanan The Witcher’ın ilk sezonu, 2019’un sonunda yayınlandığında Netflix‘in en büyük yapımlarından biri olduğunu kanıtlamıştı. Tabi ki The Witcher’ın en büyük hayran kitlesi esasında aynı adıyla, bir video oyunu olmasıydı. Oyunun bu kadar popüler olmasıyla beraber, ilk sezonunun çekim haberleri, önce biz oyuncuları çok heyecanlandırmıştı. Ve o zamandan bugüne bu fantastik evren gayet güzel bir hikaye örgüsüyle büyümeye başladı. Öyle ki, diziyi izleyipte oyununun olduğunu sonradan öğrenen kişiler, oyunu merak edip çoktan oynamaya başlamışlardı bile.

The Witcher kahramanı Geralt (Henry Cavill) hakkında bilmemiz gereken şey; onun bir canavar ve cadı avcısı olduğudur. İnsanlara musallat olan bu yaratıklarla ölümüne mücadele eder ve karşılını da alır. Karşılığı tabi ki para olacaktır.

Netfilix’in kahramanın uyarlamasını çok iyi yaptığını söyleyebilirim. 1. Sezonu izleyenler bilir, Geralt tiplemesini pek beğenmeyenler hatta soğuk bulanlar bile vardı. Fakat kahramanımızın karakter yapısı ve vermek istediği beden dili; aynen oyunda olduğu gibiydi. Yani Geralt, fazla konuşmayan, duygusunu fazla belli etmeyen ama sinirlendiği anlarda korkulan birisiydi. Tam da dizide bize anlatıldığı gibi bir karakterdi aslında. Ama daha sonra bu karakter izleyiciler tarafından da kanıksanmış olack ki, 2. sezon vizesini almış oldu.

The Witcher’ın 2. sezonun çekimleri Nisan ayında tamamlandı. Yayınlanacağı tarih ise Aralık ayı olarak bekleniyor. Bu da 1. sezon ile arasında geçen zamanın iki yıl kadar olduğu anlamına geliyor.  Anladığım kadarı ile arka planda büyük bir çalışma var. Hikayeye kaldığı yerden devam edecekler ama, Witcher evreninin o fantastik dünyasına ne kadar bağlı kalacaklar?

Evet sevgili okur, sizlerinde The Witcher evreni ve dizi filmi hakkında göüşleriniz var ise, lütfen aşağıdaki yorum bölümüne yazmayı unutmayın.

Exit mobile version