The Super Mario Bros. Devam Filmi Geliyor

Yine eğlenceli bir film bizi bekliyor :)

The Super Mario Bros. Devam Filmi Geliyor

The Super Mario Bros. devam filmi duyuruldu. 2026 yılında yayınlanması beklenen film ile ilgili detaylar haberimizde sizi bekliyor.


İlginiz Çekebilir: Watch Dogs Serisinin Film Uyarlaması Geliyor


2023 yılında yayınlanan The Super Mario Bros. Movie, büyük bir başarı elde etmişti. Özgün bir hikaye sunan film, fantastik dünyaya geçiş yaptıktan sonra birbirlerinden ayrılan ve Mushroom Kingdom ile Koopas arasındaki savaşın ortasında kalan Mario ve Luigi kardeşlerin başından geçenleri anlatıyordu. 1.36 milyar Dolar hasılat elde eden The Super Mario Bros. Movie sonrasında, bir devam filmi de duyuruldu.

The Super Mario Bros. Devam Filmi Ne Zaman Geliyor?

MAR10 Day 2024 sırasında Mario karakterinin yaratıcısı Shigeru Miyamoto tarafından duyurulan devam filmi, 3 Nisan 2026 yılında yayınlanacak. Üretici Chris Meledandri, The Super Mario Bros. Movie yönetmenlerinin (Aaron Horvath ve Michael Jelenic) devam filminin yapımcı kadrosunda da yer alacağını teyit etti. Bununla birlikte, Illumination Paris ekibi sahneleri ayarlar ve yeni ortamlar için setleri geliştiriyormuş ve çok yakında da geliştirilme aşamasına geçilecekmiş.

Şimdilik daha fazla detay verilmemiş olsa da, Nintendo Amerika tarafından eğlenceli bir hikaye ile Mario dünyasının daha da genişletileceği söylendi.

Exit mobile version