The Sims Filmi Geliyor!

Haydi bakalım :)

The Sims filmi için düğmeye basıldı. Electronic Arts firmasının yüz milyonlar satan serisinin sıradaki oyunu geliştirilme aşamasında iken yaşanan bu yeni gelişme, elbette heyecan yarattı. detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir: The Super Mario Bros. Devam Filmi Geliyor


İlk oyunu 2000 yılında çıkmış olan The Sims serisinde, oyuncular olarak ‘Sims’ adı verilen bir karakterin kontrolüne geçiyoruz. Tercihen karakterimiz için hazır bir ev alabiliyor veya kendimiz bir ev inşa edebiliyor olup, sonrasında da isteklerini yerine getirmekten ruh hallerini sağlıklı tutmaya kadar pek çok ihtiyaçlarına koşmaya başlıyoruz.

The Sims 4 Growing Together Genişleme Paketi Duyuruldu

Aradan geçen zaman zarfında sayısız genişleme paketleri ile üç oyunun daha çıkan ve toplamda 200 milyondan fazla satış rakamına ulaşan serinin beşinci oyunu geliştirilme aşamasında iken, sürpriz bir şekilde canlı aksiyon filmi uyarlaması da duyuruldu.

The Sims Filmi Hazırlık Aşamasında

Margot Robbie’nin yapım şirketi LuckyChap ile Electronic Arts ortaklığında hazırlanacak olan filmin yapımcı kadrosunda Vertigo Entertainment’tan Roy Lee ve Miri Yoon da bulunuyor. Yönetmen koltuğunda oturacak olan Kate Herron (Loki), aynı zamanda senaryo yazımına yardımcı olacak.

Bu aslında The Sims film uyarlaması için ilk girişim olmuyor. 2007 yılında, Fox tarafından bir canlı aksiyon filmi için harekete geçilmişti. Ne var ki uzun zamandır sesi sedası çıkmayan uyarlama, 2019 yılında Disney ile Fox arasındaki birleşme öncesinde iptal edilmişti.

Peki siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? The Sims filmi ilginizi çekiyor mu? Düşüncelerinizi bizimle paylaşmayı ihmal etmeyin.

Exit mobile version