The Sims 5 için Heyecan Verici Açıklama!

The Sims Online küllerinden mi doğuyor?

The Sims 5 için Heyecan Verici Açıklama!

EA yaptığı açıklamada sosyal etkileşim ve rekabetin önümüzdeki yıllarda The Sims deneyiminin bir parçası olacağını vurguladı. Bu açıklama The Sims 5 ile birlikte çoklu oyuncu deneyiminin var olabileceği yönünde umut verici bir adım olmuş olabilir.


Göz Atın: God of War Netflix Dizisi Olabilir!


The Sims 5 ile Online Deneyimi Gelebilir!

Şirketin son faaliyet raporları hakkında açıklamalar yapan EA CEO’su Andrew Wilson, konuşması sırasında The Sims hakkında bazı konulara da değindi.

Wilson konuşmasının devamında oyunun çevrimiçi bir versiyonu hakkında düşünceleri olup olmadığı ile ilgili bir soru aldı. Bunun üzerine oyunun ana fikrinin yaklaşık 20 yaşında olduğunu vurgulayan Wilson, daha geniş bir topluluğun oyunda etkileşime girmesi fikrinin kendisine hoş geldiğini söyledi.

Bunun ardından tartışmalar ve sorular yeni nesil The Sims ya da bir diğer adı ile The Sims 5 üzerinde yoğunlaştı.

Çok heyecanlıyız. Oyunculara yeni heyecanlar sağlamak ve motivasyonları sağlamak için çalışmalarımız sürüyor. Bu konuda muazzam fırsatlarımızın bulunduğunu söyleyebiliriz.

Unutulmaması gereken bazı noktalar şu ki Wilson, yeni nesil oyundan bahsederken The Sims 5’ten bahsetmemiş olabilir. Bildiğiniz üzere The Sims 4 oldukça başarılı oldu ve genişletme paketleri ile birlikte hızlı bir büyümeye devam ediyor. Burada mevcut oyunun yeni genişletme paketleri ile desteklenmesi ya da alternatif platformlarda yer alması da beklenebilir.

Buna karşın Wilson’ın bahsettiği sosyal etkileşim ve rekabetin ne anlama geldiği veya çoklu oyuncudan kastının ne olduğunu ilerleyen dönemlerde daha net bir şekilde öğrenme fırsatı bulacağız gibi gözüküyor.

Daha öncesinde çevrimiçi oyuncu denemesinde bulunan şirket, 2002 yılında PC platformu için bunu aktif etmiş ve 2008 yılında son vermişti.

The Sims’in Geleceği

EA’nın geçmiş politikasına göz attığımızda yeni bir oyunu piyasaya sürmeden önce mevcut oyun üzerinde uzun bir süre genişletme paketlerinin yayınlandığını görüyoruz. Bu noktada her oyunlar arası ortalama beş sene olduğunu söyleyebiliriz.

The Sims 4 bu yıl altıncı yılında ve EA’nin nasıl bir planı olduğu bilinmiyor. Çok oyunculu yeni bir genişletme paketi ile sunulabilir ancak Wilson’un seçtiği “yeni nesil” ifadesi heyecan uyandırmak noktasında başarılı oldu.

 

Exit mobile version