The Sims 5 Haritası ve Oynanış Videosu Sızdırıldı

Küçük bir kısım görünüyor ama...

Halihazırda geliştirilme aşamasında olan yeni The Sims oyunu, bir kez daha gündemde. Ancak bu defa sızıntılar ile. Yayınlanan materyaller ile The Sims 5 haritası ve oynanış videosu sızdırıldı. Detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir: The Sims Filmi Geliyor!


The Sims 4 için içerik desteği devam eder iken, bir yandan da Maxis stüdyosu Project Rene kod adıyla serinin sıradaki oyunu üzerinde çalışıyor. Ara ara gerçekleştirilen Behind the Sims ile güncel bilgiler paylaşılır iken, bazı konulara da açıklık getiriliyor. Bir süre önce ücretsiz olarak yayınlanacağı ve parasallaşma stratejisi olan enerji ölçerinin ve oyun içi ödeme sisteminin olmayacağı da söylenen oyun için yakın bir zaman önce yaşanan sızıntı ile The Sims 5 haritası ve oynanış videosu ortaya çıktı.

The Sims 5 Haritası ve Oynanış Videosu

Öncelikle Reddit üzerinden DzXAnt22 isimli kullanıcı tarafından yapılan sızdırılan görseller ile ortaya çıkartılan haritaya aşağıdan göz atabilirsiniz. Görsellerdeki kırmızı alanın, oynanış testine katılanlara sunulan alan olduğunu söylemeden geçmeyelim.

The Sims 5 Harita Görselleri

Sızdırılan bu görseller ile ortaya atılan iddiaya bakılırsa, kaba taslak harita Paris şehrine ait olduğu söyleniyor. Ne var ki bazı kullanıcılar bunun gerçekliğini sorgular iken, bazı kullanıcıları ise yeni oyunda ne tür oynanış mekaniklerinin ve özelliklerin sunulacağının merakı sardı.

Her ne kadar şimdilik teyit edilmemiş olsa da, eşli oynama seçeneğinin olacağı, görselliğin beklentiler doğrultusunda daha da gerçekçi hale geleceği ve hatta açık dünya oynanışın sunulacağı iddialarının da olduğunu söyleyelim.

Diğer yandan, yakın bir zaman önce sızdırılan video (sayfanın en aşağısında) da oyunun Android versiyonundan kaydedilmiş. PC versiyonu DENUVO koruması altında olduğu için çalıştırılamıyor. Oynanış videosunun içeriğinde, şehrin teste katılan oyunculara sunulan kısmını görebilmek mümkün oluyor ve nihai oyundaki haritaya göre daha küçük bir alan olduğu görülüyor.

Ekranın sol tarafında çok oyunculu seans menüsünü görebilmek mümkün oluyor. Halihazırdaki arkadaşlarımızın olacağı listeye ek olarak, arkadaş ekleme seçeneği de göze çarpıyor. Bu da, yukarıda bahsettiğimiz eşli oynanış seçeneğini destekler nitelikte. Aynı şekilde ayarlar menüsünde de bu seçeneği destekleyen detayları görebilmek mümkün oluyor.

Videonun ilerleyen kısımlarında ise ev dekorasyonu ile ilgili detaylar ekranımıza geliyor. Bu detaylar aslında daha önceden paylaşılan bilgiler ile örtüşüyor ve görsel olarak görebilmek de bir nevi hoş oldu diyebiliriz.

Exit mobile version