The Sims 4’e Vitiligo Görünüşü Eklendi

Winnie Harlow ile ortaklaşa çalışma yürütülmüş...

The Sims 4'e Vitiligo Görünüşü Ekleniyor

Electronic Arts ve Maxis stüdyosunun The Sims 4 oyununa sunduğu destek gerçekten takdire şayan. Çıkışının üzerinden oldukça uzun zaman geçmiş olmasına rağmen, güncellemeler ve içerik paketleri ile oyuncuların gösterdikleri ilgiyi karşılıksız bırakmıyorlar. Yakın bir zaman önce yayınlanan güncelleme ile The Sims 4’e Vitiligo görünüşü eklendi.


İlginizi Çekebilir: Yeni CS2 Güncellemesi Yayınlandı


The Sims 4’e Vitiligo Detayı da Eklendi

Bildiğiniz gibi yaşam simülasyonu oyununda çatlaklar, çiller, doğum lekesi ve daha pek çok dış görünüme özgü seçenekler bulunuyor. Karakter yaratma ekranından ulaşabileceğiniz Vitiligo yeniliğine, karakterimizin cilt ayrıntıları kısmından ulaşabilmek mümkün oluyor. İşin ilginç yanı şu ki, karakteriniz büyüdükçe Vitiligo da farklı şekillere bürünebilecek.

Bahsi geçen bu özellik, Winnie Harlow ile yürütülen ortak bir çalışma ile ortaya çıkartılmış. Bir süper model olan Harlow, aynı zamanda bağışıklık sistemi hastalığı olan Vitiligo’su olan diğer insanlar için de rol modeli olmuş durumda.

Dahası ise Maxis geliştiricileri Harlow’un hem evini hem de karakter tasarımını da oyuna aktarmışlar. The Sims 4 için yayınlanan güncellemenin ayrıntılarına yer verilen videoya aşağıdan göz atabilirsiniz.

Exit mobile version