The Sims 4: Tiny Living Paketi Yayınlandı

Bize küçük sürprizler yaptı...

The Sims 4 küçük evler paketi görseli

Sims 4 sevenlerin beklediği eklenti paketlerinin başında gelen The Sims 4: Tiny Living paketi yayınlandı. Paketle birlikte oyundaki ev düzenleme mekaniklerine yeni detaylar eklendi.

Paket aslında Amerika Birleşik Devletleri televizyonlarında yayınlanan ve oldukça izlenen Ufak Tefek Evler konseptinden ilham alarak hazırlanmıştı. Televizyon programında, oldukça küçük alanlar yaşanabilir evlere dönüştürülüyordu. Birkaç metrekarelik alanları modern ve yaşanabilir yapma üzerine kurulu Ufak Tefek Evler, Türkiye’de de televizyon ekranlarına taşınmıştı.

Sims oyuncularının beklediği paketlerden bir tanesi olan Tiny Living bugün itibarıyla Origin üzerinden satışa sunuldu. Paketin satış fiyatı ise 9.99 Euro olarak belirlendi. Konsol sürümünün ise 4 Şubat 2020 itibarıyla satın alınabilir hale geleceği söylendi.


İlginizi çekebilir: The Sims 4 Hileleri


The Sims 4: Tiny Living paketi neler içeriyor?

Paketi satın aldıktan sonra daha küçük boyutlarda evler inşa etmeye başlayabiliyorsunuz. Bunun için oyuna başlar başlamaz, Residental yerine Tiny Home Residental seçeneğini işaretlemeniz gerekiyor. Bunu yaptıktan sonra sadece 100 tile içerisinde evinizi konumlandırmaya çalışıyorsunuz.

Yerin kısıtlı olması başka zorlukları beraberinde getirse de size kimi avantajlar da sağlıyor. Yakaladığınız avantajların başında, daha iyi lokasyonlara inşaat yapma geliyor. Bir göl kenarına, daha iyi manzaralara sahip evler inşa edebilecek konuma geliyorsunuz.

Yeni eklenti paketinin bir başka artısı ise faturaları hafifletmesi oluyor. Daha küçük evlerde enerji ihtiyacı daha aza indiğinden, daha düşük faturalar ödeyerek kâr edebiliyorsunuz. Yer tasarrufunu artırmak için oyuna eklenen bir başka detay da Murphy yatağı oluyor. Katlanabilir yatak sayesinde, oturma odasını ve yatak odasını aynı yerde konumlandırabiliyorsunuz.

Tiny Living paketine dair daha detaylı bilgileri ise hemen aşağıda oyunun yayıncısı Electronic Arts tarafından yayınlanan videoda bulabilirsiniz.

Exit mobile version