The Quarry Sistem Gereksinimleri Belli Oldu

Sisteminiz oyun için yeterli mi?

The Quarry Sistem Gereksinimleri Belli Oldu

Supermassive Games tarafından geliştirilen ve 2K Games tarafından da yayınlanacak olan korku oyunu, geçtiğimiz hafta içerisinde PC (Steam), PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One ve Xbox Series için duyurulmuştu. Çıkış tarihi 10 Haziran 2022 olarak belirlenmiş olan The Quarry sistem gereksinimleri ile yeniden gündeme geldi. Detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir: Yeni Korku Oyunu The Quarry Geliyor!


Tam anlamıyla yıldızlar geçidi diyebileceğimiz oyunun hikayesine göre Yaz kampının son günü, Hackett’in Taş Ocağı’nın genç gözetmenleri bir kutlama partisi veriyorlar. Ne var ki olaylar, hızlı bir şekilde tersine dönüyor ve hem gözünü kan bürümüş yerel halkın hem de çok daha sinsi bir kötülüğün avı haline gelen gençler, yaşananların arkasındaki nedeni öğrenmek için harekete geçiyorlar.

Büyük veya küçük fark etmeksizin bütün kararlarınızın hikayeyi şekillendirecek olmasının yanı sıra, oyundaki karakterlerin de kaderlerini belirleyecek. Diğer bir deyişle, kimin yaşayıp kimin öleceği sizin seçimlerinize bağlı olacak.

Bilgisayarınız The Quarry Sistem Gereksinimleri için Yeterli Mi?

Yakın bir zaman önce yapılan bir diğer duyuru ile Supermassive Games, PC sistem gereksinimlerini açıkladı. Buna göre, AMD FX-8350 ve Intel i5-3570 işlemcili, 8 GB bellekli ve NVIDIA GTX 780 veya Radeon RX 470 ekran kartlı bir sistem işinizi görecek. Tüm detaylar ise şöyle;

En Düşük Gereksinimler

Önerilen Gereksinimler

 

Exit mobile version