The Lord of the Rings: Heroes of Middle-Earth Duyuruldu

Yeni macera bu defa mobilde başlayacak...

The Lord of the Rings Heroes of Middle-Earth Duyuruldu

Electronic Arts, mobil cihazlar için The Lord of the Rings: Heroes of Middle-Earth oyununu duyurdu. Hakkında pek bir şey söylenmemiş olan oyunun limitli bölgesel beta testi, Yaz mevsiminde başlayacak. İlk detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir: Warcraft Arclight Rumble Resmi Olarak Duyuruldu


Mobil için The Lord of the Rings: Heroes of Middle-Earth Geliyor!

Bildiğiniz gibi Electronic Arts, Tolkien tarafından yaratılmış olan evrende geçen, The Lord of the Rings kitaplarına ve filmlerine dayandırılan PC ve konsol oyunları ile karşımıza çıkıyordu. Bugün duyurulmuş olan oyun ise, mobil portföyünü genişleten bir oyun olacak.

Capital Games tarafından Middle-Earth Enterprises işbirliğinde geliştirilmekte olan oyun, ücretsiz olarak oyuncuların ile buluşturulacak. The Lord of the Rings macerasının sunulacağı söylenen oyun, J.R.R. Tolkien edebi eserlerinden esinlenilecek ve hem eski hem de yeni oyunculara markanın fantastik dünyasını, macera, strateji ve sosyal rekabet deneyimi ile bir arada sunan Rol Yapma Oyunu olacak.

Verilen bilgilere göre, etkileyici bir hikaye anlatımı, sıra tabanlı çatışma mekaniği, derin bir koleksiyon sistemi ve The Lord of the Rings ve The Hobbit evreninden birçok karakterinin yanı sıra, oynanış olarak evrene kazınmış olan çeşitli hikayelerdeki büyük kötülüklere karşı verilen savaşlar konu alınacakmış.

Şu an için mobil oyunun ne zaman yayınlanacağına dair net bir şey söylenmemekle birlikte Android ve iOS tabanlı cihazlar için geliştirilmekte olan yeni mobil oyunu için bölgesel bir beta testi yakın bir zamanda düzenlenmeye başlanacak. Bakalım ülkemiz de bu beta testi kapsamına dahil edilecek mi? Gelişmeleri yakından takip ediyor olacağız.


Peki siz bu oyun hakkında ne düşünüyorsunuz? Yayınlandığı zaman indirip oynamayı düşünüyor musunuz? Düşüncelerinizi bizimle paylaşmayı ihmal etmeyin.

Exit mobile version