The Lord of the Rings: Heroes of Middle-Earth Çıkış Tarihi Belli Oldu

Mayıs ayına hazır olun!

The Lord of the Rings Heroes of Middle-Earth Çıkış Tarihi Belli Oldu

The Lord of the Rings: Heroes of Middle-Earth çıkış tarihi sonunda açıklandı. Peki mobil oyun ile ne zaman bulacağız? Detaylar haberimizde sizi bekliyor.


İlginizi Çekebilir: Yeni The Lord of the Rings: Gollum Çıkış Tarihi Açıklandı


Electronic Arts ve Middle-Earth Enterprises işbirliğinde Capital Games tarafından Android ve iOS tabanlı cihazlar için geliştirilmekte olan ücretsiz mobil oyunu, 2022 yılının Mayıs ayı içerisinde duyurulmuştu.

The Lord of the Rings macerasının sunulacağı söylenen oyun, J.R.R. Tolkien edebi eserlerinden esinlenilecek ve hem eski hem de yeni oyunculara markanın fantastik dünyasını, macera, strateji ve PvE ve PvP ile sosyal rekabet deneyimi ile bir arada sunan Rol Yapma Oyunu olacak. Etkileyici bir hikaye anlatımı, sıra tabanlı çatışma mekaniği, derin bir koleksiyon sistemi ve The Lord of the Rings ve The Hobbit evreninden birçok karakterinin yanı sıra, oynanış olarak evrene kazınmış olan çeşitli hikayelerdeki büyük kötülüklere karşı verilen savaşların konu alınacağı söylenen The Lord of the Rings: Heroes of Middle-Earth için çıkış tarihi de sonunda netlik kazandı.

The Lord of the Rings: Heroes of Middle-Earth Çıkış Tarihi Ne Zaman?

Yakın bir zaman önce yayınlanan yeni oynanış fragmanında belirtilene göre, oyun ile buluşmamız 10 Mayıs 2023 tarihinde gerçekleşecek.

TLotR: Heroes of Middle-Earth Sistem Gereksinimleri

Oyunları sorunsuz bir şekilde onyayabilmek için mobil cihazınızın, gereksinimleri karşılaması gerekiyor. Peki, Yüzüklerin Efendisi’nin yeni oyununun minimum sistem gereksinimleri neler?

Apple cihazlar için minimum gereksinimler şu şekilde:

Android cihazlar için minimum sistem gereksinimleri şu şekilde:

 

Exit mobile version