The Lord of the Rings: Gollum Nihai PC Gereksinimleri Ortaya Çıktı

Sistemimisss

The Lord of the Rings Gollum Nihai PC Gereksinimleri Ortaya Çıktı

Bildiğiniz gibi bu ayın ortalarına doğru The Lord of the Rings: Gollum için PC gereksinimleri ortaya çıkmıştı. Yakın bir zaman önce yayınlanan RTX oynanış videosunun ardından, NVIDIA tarafından yapılan Returnal’ın DLSS 3 desteği ve DLSS 2 destekli oyunlar listesinin güncellendiği paylaşım ile 25 Mayıs 2023 tarihinde satışa sunulması beklenen The Lord of the Rings: Gollum nihai PC gereksinimleri detaylarına da kavuştu.


İlginizi Çekebilir: Diablo 4 PC Gereksinimleri Belli Oldu


Aslına bakarsanız, bu zamana kadar yayınlanan fragmanlarda göz alıcı bir görsellik ve karakter modellemeleri ile karşılaşamamıştık. Bu ayın ortalarına doğru yayınlanan PC gereksinimleri ise çoğu oyuncuya optimizasyon sorunu olabileceğini düşündürtmüştü. NVIDIA tarafından yapılan paylaşım ise çoğu oyuncuyu kara kara düşündürtmeye devam ettirecekmiş gibi görünüyor.

The Lord of the Rings: Gollum Nihai PC Gereksinimleri

Işın izleme kapalı ve açık olmak olmak üzere ikiye ayrılmış tabloda, en düşük ayarlarda oynayabilmek için Intel i5-4660 veya AMD Ryzen 3 1200 işlemcili, 6 GB bellekli ve GTX 1060 veya RTX 2060 ekran kartlı bir bilgisayara ihtiyacınız olacak. Tüm detaylar ise şöyle;

En Düşük Gereksinimler (Işın İzleme Kapalı)

Önerilen Gereksinimler (Işın İzleme Kapalı)

Yüksek Gereksinimler (Işın İzleme Kapalı)

Ultra Gereksinimler (Işın İzleme Kapalı)

En Düşük Gereksinimler (Işın İzleme Açık)

Yüksek Gereksinimler (Işın İzleme Açık)

Ultra Gereksinimler (Işın İzleme Açık)

 

Exit mobile version