The Lord of the Rings: Gollum İnceleme Puanları ile Çakıldı

Şaşırtıcı olmadı ha?

The Lord of the Rings Gollum İnceleme Puanları ile Çakıldı

2019 yılı içerisinde duyurulmuş olan The Lord of the Rings: Gollum, pek çok kez ertelemenin ardından, dün itibarıyla PC, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One ve Xbox Series için satışa sunuldu. Peki oyun mecralarının oyuna yaklaşımı nasıl oldu? The Lord of the Rings: Gollum inceleme puanları detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir: CONVERGENCE: A League of Legends Story İnceleme


J.R.R. Tolkien tarafından yazılan hikayeye sadık kalınan ve Gollum karakterine dair bilinmeyenlerin anlatıldığı ve gizliliğin hakim olduğu bir oynanışın sunulduğu oyununda, Kara Kule’deki esaret yıllarından Mirkwood Elfleri’nin yanındaki zamana kadar olan her şeyi öğreniyoruz.

The Lord of the Rings: Gollum İnceleme Puanları

Duyurulmasının ardından paylaşılan bilgiler ve yayınlanan fragmanlar ve oynanış videoları ile yapılan tanıtımlar ile aslında kafalarda pek çok soru işareti oluşmuştu. Çıkış gününde yayınlanan inceleme puanları ise pek de içe sinen bir oyun ile karşılaşmadığımızı ortaya koyuyor. Metacritic sitesi üzerinden yayınlanan puanlar ile genel ortalama 40 / 100 seviyesinde. Platformlara göre bakacak olursak da PC versiyonunun 43 / 100 ve PlayStation 5 versiyonunun 40 / 100 olduğunu görür iken, Xbox konsolları için herhangi bir puanlama girişi olmamış ve PlayStation 4 tarafında da sadece bir puanlama girişinin olduğunu söyleyelim.

En Düşük Gereksinimler (Işın İzleme Kapalı)

Önerilen Gereksinimler (Işın İzleme Kapalı)

Yüksek Gereksinimler (Işın İzleme Kapalı)

Ultra Gereksinimler (Işın İzleme Kapalı)

En Düşük Gereksinimler (Işın İzleme Açık)

Yüksek Gereksinimler (Işın İzleme Açık)

Ultra Gereksinimler (Işın İzleme Açık)

Exit mobile version