The Lord of the Rings: Gollum İlk Ekran Görüntüleri Geldi!

Kıymetlimissss...

Daedalic Entertainment tarafından geliştirilen The Lord of the Rings: Gollum oyununundan ilk ekran görüntüleri yayınlandı. PlayStation 5‘in potansiyel gücünü ortaya koyan görüntüler, pastel renk tonları ve karanlık atmosferi ile dikkatleri üzerine çekiyor. İşte detaylar!


İlginizi Çekebilir: Prince of Persia 6 Geliştiriliyor Olabilir!


The Lord of the Rings: Gollum İlk Ekran Görüntüleri 

Daedalic Entertainment tarafından geliştirilen TLotR: Gollum oyununundan ilk ekran görüntüleri yayınlandı. TLotR: Gollum hikaye odaklı aksiyon gizlilik unsurlarına sahip bir macera oyunu olarak karşımıza çıkacak. Film ve kitapların öncesine odaklanacak ve orijinal bir senaryoya sahip olacak.

Oyun tamamen Tolkien kitaplarına dayanıyor olacak. Gollum karakterinin harika gözüktüğünü de belirtmeden geçmek istemem.

The Lord of the Rings Gollum

Var olan en iyi kurgusal karakterlerden birinin derinliğini ve acısını hissetmek eminim muhteşem bir deneyim olacaktır. Kıdemli Yapımcı Kai Fiebig bir röportajda “Sadece filmleri izleyenleri hoşnut etmek istemiyoruz. Karakter kesinlikle Andy Serkis’e benzemiyor. Olduğu kişiyle başladık ve sonra onu geliştirdik.” açıklamasıyla herkese hitap etmek istediklerini dile getirdi.

LoTR: Gollum Detayları

Almanya merkezli oyun geliştiricisi ve yayıncısı Daedalic Entertainment tarafından geliştirilmeye devam edilen Gollum oyunu, aslında birçok kişiye sürpriz olmuştu.

Warner Bros’un yayınladığı, Monolith’in geliştirdiği başarılı Middle-Earth oyunlarının ardından Daedalic Entertainment, beklenmedik şekilde Gollum karakterine odaklanan oyun ile karşımıza çıkmıştı. Yayınlanan yeni ekran görüntülerine kadar oyunun sadece ismini bilirken, detayları ise gün yüzüne çıkmamıştı.

Bugüne kadar point-and-click macera oyunları geliştiren Alman şirket, oyunu ilk kez tanıttığında bunun bir aksiyon-macera oyunu olacağını aktarmıştı. Bunun dışında Gollum’a dair herhangi bir detay aktarılmamıştı.

Ayrıca yine ilk açıklamada anlaşmanın Middle-Eart Enterprises ile yapıldığının altı çizilmişti. Yani hazırlanmakta olan oyun, kitaplardaki hikayeyi takip edecekti. Fakat bu hikayenin de oyunculara yansıtılma şekli henüz netleşmedi.

Şimdilik yapım hakkında daha fazla bilgiye sahip değiliz. Detaylar geldikçe sizlere sitemiz üzerinden aktarmaya devam edeceğiz sevgili Turuncu Levye takipçileri. Paylaşılan ekran görüntülerine yukarıdan ulaşabilirsiniz. TLotR: Gollum 2021’de PlayStation 5, Xbox Series X ve PC için çıkışını gerçekleştirmiş olacak.

Peki ya siz ekran görüntüleri hakkında neler düşünüyorsunuz? Düşüncelerinizi aşağıda yer alan yorumlar kısmından bizlerle paylaşmayı unutmayın lütfen.

 

Exit mobile version