The Last of Us Sezon 2 Oyundan Kesilen Bölümleri de İçerecekmiş

Arada tam bir bütünlük sağlanacak gibi...

Naughty Dog stüdyosundan Neil Druckmann tarafından yapılan açıklamaya bakılırsa, The Last of Us Sezon 2 oyundan kesilen bölümleri de karşımıza çıkartacakmış. Yani The Last of Us Part 2 Remastered versiyonunda bulunan Lost Levels, dizinin devam sezonunun içeriğine de dahil edilecek. En azından şimdilik plan o, ama sonradan karar değişikliği olabilirmiş.


İlginizi Çekebilir: The Last of Us Part 2 Remastered’ın Kayıp Bölümler İçeriği 3 Kısımdan Oluşacak


Amerika menşeli stüdyo tarafından geliştirilen The Last of Us için hazırlanan dizinin ikinci sezonu için bekleyiş sürüyor. Başlangıçtaki plana göre çekimlerin çoktan başlaması gerekir iken, Birleşik Devletler genelinde grevler nedeni ile ertelenmiş ve önümüzdeki yılın Ocak ayında başlanacağı duyurulmuştu. Ne var ki dün yapılan yeni açıklamaya göre de Şubat ayına kaldı. Ancak ilk bölümün yayınlanması için 2025 hedefinde herhangi bir sapmanın olmayacağı söyleniyor. Şimdilik yeni sezon ile ilgili olarak Part 2 oyununun tamamını içereceği ve çekimlerin Alberta şehrinde başlayacağı haricinde pek fazla bir detay verilmemiş olsa da, Naughty Dog stüdyosundan Neil Druckmann tarafından söylenene göre The Last of Us Sezon 2 oyundan kesilen bölümleri de bizlere sunacakmış.

The Last of Us Sezon 2 Oyundan Kesilen Bölümleri de Görebilecekmişiz

EW tarafından yapılan röportaj sırasında konuşan Druckmann, “Uyarıda bulunarak söylüyorum ki, dizinin çekimlerine henüz başlamadık ve dizi için neyin iyi olacağı konusunda vereceğimiz nihai karara bağlı olarak her şey değişebilir.” dedi ve devam etti: “Kayıp Bölümler fazlasıyla The Last of Us Part 2’nin başlangıçtaki geliştirmesinin gösterimine ve hayranların stüdyonun yaratıcı çalışmasını takdirini arttırmaya odaklı. Dizi mecraya uyumlu olması için esas çalışmalardan ayrışmış ve büyük ihtimalle yine ayrışacak iken, bu bölümler Part 2 Remastered’ın geliştirmesinden ayrı olan HBO dizisi üzerindeki çalışmanın göstergesi anlamına gelmiyor.”

the-last-of-us-part-2-remastered-image-5-scaled

Şu an için Naughty Dog yöneticisi tarafından hangi bölümlerin ikinci sezonun senaryosuna dahil edileceğine dair herhangi bir açıklama yapılmış değil.

Öte yandan, The Last of Us Part 2 Remastered versiyonunun çıkış zamanı ile The Last of Us Sezon 2 için çekimlere başlanacak olan zamanın ayarlanmasının tamamıyla tesadüfi olduğu söyleniyor. Part 2 Remastered ile hedefin oyun için olabilecek en iyi versiyonunu sunmak olduğunu söyleyen Druckmann, az miktardaki sinematik sahnalar için yorumlama kayıtları almak için stüdyoya uğradığını ve sonrasında da ikinci sezonun hikayesi için dizi sorumlusu Craig Mazin ile buluştuğunu söylüyor. Oyunun yenilenmiş sürümü üzerindeki çalışma sürecinin kendisi için hikayenin karmaşıklıkları açısından araştırma tazeleme görevi görmüş. Dizi ile ilgili bazı belirli kararları da bu şekilde almışlar.

Son olarak, dizinin ilk sezonundaki Kathleen ve Perry karakterlerinin No Return (Geri Dönmek Yok) moduna eklenmeyeceği de belirtildi. Bahsi geçen roguelike hayatta kalma modunda sadece hikayede gördüğümüz karakterler seçilebilir olacakmış.

Exit mobile version