The Last of Us Sezon 2 Kadrosu Yeni İsimlere Kavuştu

Kadro oluştu sayılır...

The Last of Us dizisinin yeni sezonu için bekleyiş sürüyor. Geçtiğimiz günlerde yapılan duyuruların ardından, The Last of Us Sezon 2 kadrosu için yeni duyurular gelmeye devam ediyor. WLF ekibinin üyelerini canlandıracak oyuncular belli oldu.


İlginizi Çekebilir: The Last of Us Part 3 Teyit Edildi: Neil Druckmann Ne Diyor?


The Last of Us dizisinin ikinci sezon çekimleri geçtiğimiz günlerde başlamıştı. Herhangi bir aksilik olmaz ise, 2025 yılında hikaye kaldığı yerden devam edecek ve biz de The Last of Us Part 2 oyununu ikinci, üçüncü ve belki de dördüncü sezon ile dizi uyarlaması ile takip edeceğiz.

Hatırlayacağınız üzere çekimlerin başlamasına az bir zaman kala peş peşe yapılan duyurular ile Abby karakteri için Kaitlyn Dever, Jesse için Young Mazino ve Dina için de Isabela Merced ile anlaşıldığını öğrenmiştik. Ancak geride daha başka karakterler olduğu için, bekleyişe devam etmiştik.

The Last of Us Sezon 2 Kadrosu Yeni İsimlere Kavuştu: Owen, Manny, Mel ve Nora

Bugün yapılan duyuru ile Abby karakterinin arkadaşlarından bazılarını kimlerin canlandıracağı da belli oldu. Buna göre Manny için Danny Ramirez (Top Gun: Maverick), Mel için Ariela Barer (Runaways), Nora için Tati Gabrielle (Uncharted) ve Owen için de Spencer Lord (Riverdale) ile anlaşıldı.

tlous2-owen

HBO, Manny için neşeli görünüşünün altında eski yaraların sancısı ve kendisine en çok ihtiyaç duydukları zamanda arkadaşlarını hayal kırıklığına uğratma korkusu olan sadık bir asker tanımlamasında bulunmuş. Mel için savaşın gerçeklikleri ve kabilecilik tarafından sınanan yaşamlara bağlılık denmiş iken, Nora için geçmişindeki günahlar ile hesaplaşmak için çabalayan askeri bir doktor ve Owen için de nefret etmeyi reddettiği bir düşmanla savaşmaya mahkum olan bir savaşçının bedenine hapsolmuş bir nazik ruh tanımlaması yapılmış.

Exit mobile version