The Last of Us Sezon 2 Joel’un Hikayesini Değiştirebilir Mi?

Bu defa Joel yaşayacak mı?

The Last of Us Sezon 2 Joel’un hikayesini farklı geliştirebilir mi? Yakın bir zaman önce yayınlanan yeni bir röportajda konuşan dizi yapımcıları Craig Mazin, kafalarda soru işareti oluşturan bir açıklamada bulundu. Detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir: İkinci The Last of Us Sezonu Çekimleri Vancouver’da Başlayacak


The Last of Us dizisinin ikinci sezonuna ilişkin merak edilen ilk detayları öğrenmeyi sabırsızlıkla bekliyoruz. Bir süre önce Twitter hesabından paylaşımda bulunan Naughty Dog eş başkanı Neil Druckmann, ilk görsel ile bizi heyecanlandırmıştı. Bunun üzerinden çok geçmeden de çekimleri için Vancouver şehrinin seçildiğini de öğrenmiştik.

Şu an için ne zaman başlayacağı bilinmez iken, yeni sezonun ilk bölümünün yayın tarihini konuşmak için de elbette epey erken ama yapımcılar Craig Mazin ve Neil Druckmann ilginç açıklamalar yapmaya da devam ediyorlar.


SPOILER UYARISI: Dizinin ilk sezonunu izlememişseniz veya devam oyununu oynamamışsanız, buradan sonrasını okuma kararı tamamıyla size aittir.


The-Last-of-us-Joel-Ellie

The Last of Us Sezon 2 Joel’un Hikayesini Farklı Geliştirebilir Mi?

Dün resmi Esquire sitesine yansıyan röportajda yer alan Pedro Pascal, oyunu oynamadığını ve haliyle de sahne hakkında herhangi bir şey görmediğini ama malumunuz ortalık epey ayağa kalktığı için de haberdar olduğunun farkındaymış. Röportaj sırasında ise ilk sezonda hikayeye bu kadar sadık kalındıktan sonra, aynı durumun yeni sezonda ikinci oyunu açısından da devam ettirilmesi gerektiği fikrini savunuyor. Bella Ramsey ise söz konusu sahnenin yaşanması durumunda, duygusal olarak hazır olduğundan emin olamadığını dile getirmiş.

Sıra Mazin ve Druckmann ikilisine geldiğinde ise Mazin, karakterleri öldürmekten korkmadığını söylüyor. Ne var ki kendilerini kaynak materyal konusunda kısıtlanmış hissetmediklerini de sözlerine ekliyor.

Bildiğiniz gibi ilk sezonda, esasen oyunda öldüğünü görmediğimiz Bill karakteri, bizzat görmesek de, dizide ölüyordu. Hal böyle olunca, Mazin tarafından dile getirileni de göz önünde bulundurduğumuzda, ister istemez “Joel bu defa Abby tarafından öldürülmeyebilir mi?” diye düşünmüyor değiliz. Elbette ‘kaynak materyal konusunda kısıtlanmış hissetmemek’ten kasıt bu olmayabilir de, ama kafada bir soru işareti de oluşmadı değil.

Peki siz bu konuda ne düşünüyorsunuz? Pedro Pascal gibi hikayeye sadık kalınması fikrini mi savunuyorsunuz, yoksa Bill ölmüş iken Joel da bu sefer yaşasın mı?

Exit mobile version