The Last of Us Sezon 2 Ertelenmeyecek Gibi Görünüyor

Umarız herhangi bir ertelenme olmaz...

The Last of Us Sezon 2 için 2025 yılı hedefi güncelliğini koruyor. Elbette halihazırda devam eden WGA ve SAG-AFTRA grevleri fazla uzun bir süre devam etmez ise. Yapımcı Craig Mazin tarafından yapılan açıklamaların detayları haberimizde.


İlginizi Çekebilir: The Last of Us Dizisi Emmy Ödülleri’nde 24 Dalda Aday Gösterildi!


Bu yıla damgasını vuran dizilerden olan The Last of Us, ikinci sezonu ile devam edecek. Muhtemelen üçüncüsünü de göreceğimizi tahmin ediyoruz. Bunda elbette yapımcılar Craig Mazin ve Neil Druckmann ikilisinin yaklaşımlarında herhangi bir değişikliğe gitmeyecek olmamalarının büyük etkisinin olacağına inanıyoruz.

Bildiğiniz gibi HBO, ikinci sezon için ilk sezonun ikinci bölümü ile yeşil ışık yakmıştı. Şimdilik net bir tarih verilmemiş olsa da, 2025 yılı itibarıyla izlemeye başlayabileceğimiz söylenmişti. Elbette en iyi ihtimalle böyle olacak; çünkü, yakın bir zaman önce başlayan grevin olası bir gecikmeye neden olabileceği ihtimal dahilinde.

Hatırlayacağınız üzere Mayıs ayı içerisinde, Hollywood yazarlar birliği WGA, greve gitmişti. 13 Temmuz 2023 Perşembe günü ise bu defa aktörler birliği olan SAG-AFTRA greve gitti. Yani şu anda dizi ve filmin çekimleri durdurulmuş durumda.

İlk The Last of Us Sezon 2 Görseli Paylaşıldı

The Last of Us Sezon 2 2025 Yetişebilecekmiş

Deadline sitesine konuşan Craig Mazin, şu an için 2025 yılı hedefini tutturacaklarına inandığını söylüyor. Öyle ki devam grevler, şimdilik programa herhangi bir zarar vermemiş ve ertelenme durumu söz konusu değilmiş. Mazin, ikinci sezonun çekimleri için hava durumunu beklediklerini ve bunun da program dahilinde olduğunu söyledi. Yapılacak işin büyük bir kısmının dışarıda geçmesi dolayısı ile normalinden fazla esnekliğe sahip olduklarını ve olumsuz yönde etkilenmediklerini de sözlerine ekleyen Mazin, grevin kısa sürede bitmemesi ihtimalini de göz ardı etmiyor.

Çekimler için başlamaları gereken bir tarihin olacağını ve grevlerin beklenenden daha da uzun sürmesi durumunda ise, çekimlere başlayacakları tarihi ertelemekten başka çarelerinin olmayacağını ve bunun da hem HBO, hem kendileri, hem de seyirciler için büyük bir zarar olduğunu da söyledi, Craig Mazin. İşin güzel yanı ise şu ki ikinci sezonun senaryosunun yazımı, WGA grevinin başlamasından önce tamamlanmış.

Exit mobile version