The Last of Us Sezon 2 Çekimleri Yakında Başlayacak

Bakalım hedef tutturulabilecek mi?

HBO patronu Casey Bloys tarafından yapılan açıklamaya bakılırsa, The Last of Us Sezon 2 çekimleri yakın bir zamanda başlayacak. İlk bölümün yayınlanması için de dizi sorumlusu ve ortak yaratıcı Craig Mazin tarafından söylenen 2025 hedefi gerçekleşecek gibi görünüyor.


İlginizi Çekebilir: Çok Oyunculu The Last of Us İptal Edilmiş Olabilir


İlk The Last of Us sezonunun elde ettiği başarının ardından, ikinci sezonun ne zaman geleceği elbette merak ediliyor. Hatırlayacağınız üzere ilk olarak Mayıs ayında WGA, Temmuz ayında da SAG-AFTRA greve gitmiş ve dizi ve film çekimleri geçici bir süre askıya alınmıştı. Elbette bu, sıradaki sezonun çekimlerini etkileyebilecek bir durumdu. Aynı ay içerisinde Deadline sitesi tarafından yapılan bir röportajda konuşan dizi sorumlusu ve ortak yaratıcı Craig Mazin, grevlerin uzun bir süre devam etmemesi durumunda 2025 yılı hedefini tutturabileceklerini dile getirmişti. Ne var ki bunun için bir başlama tarihi belirlemek durumunda olduklarını da sözlerine eklemişti.

The Last of Us Sezon 2 Çekimleri Ne Zaman Başlayacak?

WGA yani Hollywood yazarlar birliği grevi sona erdi ama aktörler birliği olan SAG-AFTRA halen devam ediyor. Yakın bir zaman önce gerçekleştirilen HBO basın etkinliğinde konuşan patron Casey Bloys tarafından söylenene göre, The Last of Us Sezon 2 çekimleri için 2024 yılının başlarında başlayacak. Aslında daha önceki bir zaman seçilmiş olsa da, WGA ve SAG-AFTRA grevleri ne yazık ki gecikmenin yaşanmasına yol açtı.

İlk The Last of Us Sezon 2 Görseli Paylaşıldı

Peki yeni sezonun ilk bölümü ne zaman yayınlanacak? Mevcut koşullara bağlı olarak, en erken 2025 yılına kadar yayınlanması beklenmiyor. Elbette aktörler birliğinin grevinin bitmesi ile daha net bir görüntünün oluşacağına şüphe yok.

Son olarak grevler devam eder iken, Entertainment Weekly tarafından Eylül ayında yapılan röportajda konuşan Neil Druckmann da Sezon 2 için ana hatları çıkardıklarını ve grev biter bitmez çekimlere başlanacağını dile getirmişti. Craig Mazin ise WGA grevi başlamadan önce ilk bölümün senaryosunu yazmış ve HBO şirketine göndermiş. Ne var ki çekimlere başlamayı umut ettikleri zamanda yollarına böyle bir engelin çıkmasının kendileri açısından üzücü olduğunu söylüyor.

Exit mobile version