The Last of Us Sezon 2 Abby Rolü Belli Oldu

İddia doğru çıktı!

The Last of Us Sezon 2 Abby Rolü Belli Oldu

Büyük bir merakla ikinci sezonunu beklediğimiz The Last of Us dizisi için çekimlere Şubat ayında başlanacak. Bu süreçte de yeni sezon için ön hazırlıklar devam ediyor. Oyuncular arasında çok fazla sevilmeyen Abby karakteri için kimin seçileceği bir süredir merak konusuydu. Geçtiğimiz aylarda da bu rol için, ortaya atılan iddia ile anlaşmanın sağlanmak üzere olduğu söylenmişti. HBO tarafından yapılan yeni paylaşım ile The Last of Us Sezon 2 Abby rolü de netlik kazandı. Detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir: The Last of Us Dizisi 8 Emmy Ödülü Kazandı


İlk sezonunun sağladığı başarının ardından, elbette The Last of Us dizisinin yeni sezonunun ne zaman yayınlanmaya başlanacağı merak ediliyor. Bildiğiniz gibi ikinci sezonun çekimlerinin aslında daha erken bir zamanda başlaması ve tamamlanması planlanıyordu. Ancak Mayıs ve Temmuz aylarında başlayan WGA ve SAG-AFTRA grevleri nedeniyle planda kayma olmuştu. Buna rağmen, önceden planlandığı gibi 2025 yılında ilk bölüm yayınlanacak.

The Last of Us Sezon 2 Abby Rolü İçin Kim Seçildi?

Geçtiğimiz aylarda gazeteci Jeff Snieder tarafından Abigail “Abby” Anderson karakteri için Unbelievable, Dopesick, Booksmart ve Justified ile tanıdığımız Kaitlyn Dever ile anlaşmaya varılmakta olduğu aktarılmıştı. Yakın bir zaman önce yapılan yeni duyuru ile Dever’ın Abby rolünde olacağı resmiyet kazandı.

Bildiğiniz gibi ünlü Amerikalı oyuncu, uyarlama dizi olarak planlanmadan önce Ellie karakteri için düşünülmüştü. Ne var ki aradan geçen zaman zarfında yaşı dolayısı ile seçilememişti. Şimdi ise farklı bir rol ile kadrodaki yerini garantiledi. Duyuruda ise Abby için “Kaybettiği sevdikleri intikam arayışında iken dünyayı siyah ve beyaz olarak görüşü sınanmış olan yetenekli bir asker.” tanımlaması yapılmış.

Dizinin ortak yaratıcıları Craig Mazin ve Neil Druckmann, “İkinci sezon için oyuncu seçme süreci ilk sezon ile aynı olacak: Kaynak materyaldeki karakterlerin ruhlarını somutlaştırarak dünya sınıfı oyuncular arıyoruz. Hiçbir şey yetenekten önemli değildir ve Kaitlyn gibi beğenilen oyuncunun Pedro’ya, Bella’ya ve ailemizin geri kalanına katıldığı için heyecanlıyız.” yorumunda bulundular.

Exit mobile version