The Last of Us Sezon 2’de Abby Rolü İçin Anlaşmaya Varılıyormuş

Bir zamanlar Ellie olacaktı...

Görünüşe göre The Last of Us Sezon 2’de Abby rolü için anlaşmaya varılmak üzere. Görüşülen isim ise aslında çoğumuzun aşina olduğu, ama farklı bir rol için düşünülen bir oyuncu. Her ne kadar rolü Bella Ramsey’ye kaptırmış olsa da, yeni sezonda karşımıza çıkacakmış gibi görünüyor.


İlginizi Çekebilir: Çok Oyunculu The Last of Us Hakkında Resmi Açıklama


İlk sezonunun sağladığı başarının ardından, elbette The Last of Us dizisinin yeni sezonunun ne zaman yayınlanmaya başlanacağı merak ediliyor. Bildiğiniz gibi ikinci sezonun çekimlerinin aslında daha erken bir zamanda başlaması ve tamamlanması planlanıyordu. Ancak Mayıs ve Temmuz aylarında başlayan WGA ve SAG-AFTRA grevleri nedeniyle planda kayma olmuştu.

Her ne kadar WGA grevi bitmiş olsa da SAG-AFTRA halen devam ediyor, ama geçtiğimiz günlerde düzenlenen HBO basın etkinliğinde konuşan patron Casey Bloys tarafından söylenene göre, çekimler 2024 yılının ilk aylarında başlayacak.

Her ne kadar resmi tarih henüz duyurulmamış olsa da, dizi ve film üretim takibi yapan Production List sitesine bakılırsa, çekimler 7 Ocak 2024 tarihinde başlayacakmış gibi görünüyor. Aynı ilk sezon gibi ikinci sezon da Kanada’da çekilecek ama bu defa hikaye Alberta yerine Vancouver şehrinde geçecek.

The Last of Us Sezon 2’de Abby Rolü İçin Hangi Oyuncu Seçilecek?

The Last of Us Sezon 2 ile ilgili bir diğer ilginç bilgi ise, Abby (Abigail Anderson) karakterini kimin canlandıracağıyla ilgili olarak ortaya çıkmış olabileceği yönünde. Hangi oyuncu ile anlaşılacağı merak konusu ve geçmişte birkaç sızıntı ile karşılaşmıştık. Gazeteci Jeff Sneider tarafından rapor edilene bakılırsa, Unbelievable, Dopesick, Booksmart ve Justified ile tanıdığımız Kaitlyn Dever ile görüşmeler sürüyormuş.

the-last-of-us-part-2

Dever aslında geçmişte pek çok kez The Last of Us ile aynı cümlede geçmişti. Öyle ki Ellie karakteri için yetenek denemesi dahi yapılmış ama nihai olarak Bella Ramsey’ye karar verilmişti. Ancak ünlü aktris diziye sonradan dahil olacakmış gibi görünüyor.

Sneider tarafından yayınlanan rapora bakılırsa, Kaitlyn Dever ile görüşmeler No One Will Save You filmindeki performansından sonra başlamış. Korku türündeki film, bu yılın başlarında vizyona girmişti.

Exit mobile version