The Last of Us Part 2 Satış Rekoru Kırdı!

Golf sopalarında indirim fırsatı devam ediyor...

Naughty Dog ve Sony Interactive Entertainment ortaklığında geliştirilen The Last of Us Part 2, çıkışıyla birlikte satış rekoru kırmaya başardı. Oyun, ilk haftasında İngiltere’de kutulu oyun satışlarında,. Uncharted 4’ün çıkış haftasından yüzde 1 daha fazla satarak PlayStation’ın bu nesildeki en hızlı satan oyunu oldu. İşte detaylar!


İlginizi Çekebilir: The Last of Us Part 2 İnceleme


The Last of Us Part 2 En Hızlı Satan Oyun Oldu

Naughty Dog ve Sony Interactive Entertainment ortaklığında geliştirilen TLoU Part 2, çıkışıyla birlikte satış rekoru kırmaya başardı. TLoU Part 2, Uncharted 4’ün çıkış haftasından yüzde 1 daha fazla satarak PlayStation 4’ün en hızlı satan oyunu oldu. Satış rakamları henüz paylaşılmış değil. TLoU Part 2 inceleme yazımıza yukarıdan ulaşabilirsiniz.

The Last of Us Part 2İlk oyunun çıkış haftasındaki satış rakamlarıyla yapılan karşılaştırmada ise devam oyununun satışları yüzde 76 daha yüksek. Buna ek olarak yapım, İngiltere’de en büyük çıkışı yapan oyun olmayı da başardı. Bu yıl Birleşik Krallık’ta en çok satan diğer oyunlara ise aşağıdan ulaşabilirsiniz sevgili Turuncu Levye takipçileri.

Oyun Hakkında: Salgın tarafından mahvolmuş Amerika Birleşik Devletleri’nde yaptıkları tehlikeli yolculuktan beş yıl sonra Ellie ve Joel, Jackson, Wyoming’de kendilerine bir hayat kurarlar. Enfekte canlılar ve hayatta kalan çaresiz insanların oluşturduğu tehditlere rağmen, hayatta kalan insanlardan oluşan ve gelişmekte olan bu toplumda yaşayarak nihayet huzurlu ve düzenli bir yaşama sahip olmayı başardılar.

Vahşi bir cinayet sebebiyle bu huzur bozulduğunda Ellie, adaleti yerine getirmek ve intikamını almak için amansız bir maceraya yelken açmak durumunda kalır. Ellie av konusunda iyice ustalaşırken, yaptıklarının fiziksel ve ruhsal açıdan yıkıcı etkileriyle yüzleşmek zorunda kalır. Ellie’nin amansız intikam arayışının sebep olduğu ahlaki çatışmaların ne seviyelere geldiğine ilk elden şahit olmaktayız.


Peki ya siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Düşüncelerinizi aşağıda yer alan yorumlar kısmından bizlerle paylaşmayı unutmayın. Turuncu Levye Facebook grubumuz açıldı! Tüm Levye takipçilerini grubumuza bekleriz.

 

Exit mobile version