The Last of Us, İkinci En Çok İzlenen HBO Max Dizisi Oldu

Oldukça önemli bir başarı...

HBO Max tarafından yayınlanan verilere göre The Last of Us, platformun en çok izlenen ikinci dizisi oldu. Zirvede ise yine Game of Thrones yer alıyor. Detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir: İkinci The Last of Us Sezonu Çekimleri Vancouver’da Başlayacak


PlayStation bünyesinden uyarlanan ikinci marka Naughty Dog stüdyosunun oyunu oldu. İlk sezonu Mart ayında tamamlanan dizi için ikinci sezon çalışmaları devam ediyor. Genel olarak Joel ve Ellie ikilisinin oyun boyunca yaşadıkları maceraya büyük ölçüde sadık kalınmış olsa da, belirli noktalarda sapmaların yaşadığını görmüştük.

Henüz ikinci bölümdeyken ikinci sezonun onaylandığı haberini sizlerle paylaşmış ve dizinin ne denli yoğun bir ilgi ile karşılandığını görmüştük. Yayınlanan her bir bölümü bir öncekini geride bırakan The Last of Us, HBO Max servisinin en fazla izlenen ikinci dizisi oldu.

vStkU3zwGuFsg84jCN84Kn-1200-80

The Last of Us İzleyici Sayısı da Belli Oldu

HBO Max tarafından yayınlanan istatistiklere göre yıllardır liderliği kaptırmayan Game of Thrones, bu hükmünü sürdürmeye devam ediyor. İkinci sıradaki The Last of Us ise otuz milyon izleyici sayısına ulaşmış durumda. Platformun en yüksek açılış haftasına da imza atmış olan dizinin ilk sezonunun final bölümü, Warner Bros. Tarafından yapılan açıklama ile 8.2 milyon kişi tarafından izlenmişti.

Devam oyununun hikayesinin anlatılmaya başlanacağı ikinci sezonun çekimleri için Vancouver şehri seçilmişti. İlk sezondakine benzer bir prosedürün ikincisi için de uygulanacağını söyleyen baş yapımcı Craig Mazin, hikayeyi özel yapan şeylere ve ruhuna bakılacağını söylemişti. Sonrasında ise duruma göre temponun ve karakterlerin korunabileceğini veya değişebileceğini de sözlerine eklemişti.

Son yapılan röportajda ise kaynak materyale sıkı sıkıya bağlı kalmalarının gerektiğini hissetmedikleri için oyunda yaşanmayan şeyleri görebilmemizin mümkün olabileceğinin işareti de şimdiden verilmiş oldu.

Exit mobile version